Zapestnica ZEN

Kamena strela in žad KAMENA STRELA: To je kamen z izredno močjo in energijo. Spodbuja vse, kar čutimo. Oddaja ogromno pozitivne energije, zato je primeren kamen za meditacijo. Poleg tega odpira globljo zavest ter spodbuja razvoj mističnih in duhovnih sposobnosti. Uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade. Umirja živčni sistem, pomaga pri

Zapestnica ZEN 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

14.64

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zapestnica ZEN 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zapestnica ZEN 5

Opis

Kamena strela in žad

KAMENA STRELA: To je kamen z izredno močjo in energijo. Spodbuja vse, kar čutimo. Oddaja ogromno pozitivne energije, zato je primeren kamen za meditacijo. Poleg tega odpira globljo zavest ter spodbuja razvoj mističnih in duhovnih sposobnosti. Uravnoveša, odpira in razkraja čustvene blokade. Umirja živčni sistem, pomaga pri telesni in duševni izčrpanosti, usmerja in spodbuja k delovanju.

ŽAD: Pomaga pri zdravljenju telesa, še posebaj pri zdravljenju diabetesa, visokega krvnega tlaka, bolezni srca in ožilja ter ledvičnih obolenjih. Odpravlja trebušne krče. Stabilizira čustvena stanja ter prinaša srečo, prijateljstvo in zvestobo, zato ga ponekod uporabljajo tudi kot talisman.

Dodatno

Zapestnica ZEN 6Lastnosti

avtor
cas-trajanja
format
isbn
leto-izida
st-strani
vezava
proizvajalec