Mostovi neskončnosti: Kako duša zapušča ta svet

Kako je, ko umremo? O tem piše v knjigi Beograjčanka, ki je astralno potovala. To ni priročnik za odhod na drugi svet, je pa vedenje o dogajanju med prehodom. Je iskrena izpoved o dogodkih, ki so se ji odvijali pred Vesoljskimi mostovi v devetih dolgih mesecih njenega drugega rojstva. Podobe iz

Mostovi neskončnosti: Kako duša zapušča ta svet 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.90€.Current price is: 23.65€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Mostovi neskončnosti: Kako duša zapušča ta svet 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Mostovi neskončnosti: Kako duša zapušča ta svet 4

Opis

Kako je, ko umremo? O tem piše v knjigi Beograjčanka, ki je astralno potovala. To ni priročnik za odhod na drugi svet, je pa vedenje o dogajanju med prehodom. Je iskrena izpoved o dogodkih, ki so se ji odvijali pred Vesoljskimi mostovi v devetih dolgih mesecih njenega drugega rojstva.

Podobe iz sanj in astralna potovanja so kot priprava za prehod v drugo življenje. Kakšni ljudje in kakšno življenje nas čakajo med zvezdami? Po osebnih spominih z zvezdnih potovanj je avtorica Milica Petrović napisala to knjigo, sicer roman, a vendar lahko zapišemo, da gre za nekako izkušnjo…

Nenadoma umre … Duša ne ve, da nima več telesa … Išče pot na ono stran … Sreča druge duše, ki prav tako ne morejo oditi … Sooča se z vrsto težav mirnega odhoda onkraj. Rešuje jih in naposled odide, v drugi svet …

To ni priročnik za odhod, a kakšno je to potovanje, nam natanko opisuje mlada beograjska pisateljica Milica Petrović, ki je v svetove onkraj vstopila z iskreno in močno potrebo po vpogledu v čudežne zvezdnate poljane. Tovrstno izkušnjo, čudenje in vznemirjenje bi težko zamenjali za karkoli drugega – razen za nedoumljive moči, ki jih, med drugimi redkimi ljudmi, ima tudi Milica. Če vam bo kakor koli uspelo uresničiti ta prehod in ko se boste znašli na drugi strani meje med svetovoma (upamo, da daleč v prihodnosti), bodite pozorni na druga bitja okoli vas.

Kako je avtorica v resnici prišla do rokopisa svoje vesoljske knjige? Kaj in koga je srečevala? Kakšni so videti svetovi drugih civilizacij …? Njena iskrena izpoved o dogodkih, ki so potekali pred Vesoljskimi mostovi, o devetih dolgih mesecih njenega drugega rojstva, je zdaj pred vami.

Beseda prevajalca Vladeana Vauhnnicka:

Knjigo, ki jo je njena avtorica Milica Petrović v originalu poimenovala »Mostovi beskraja«, sem prebral z velikim zanimanjem, saj sem tudi sam že nekaj let prej raziskoval bistvo obstajanja naše duše – njen izvor in tukajšnje poslanstvo. Ob prebiranju poglavij se mi je marsikaj že dognanega le še potrjevalo.

Prvi del knjige dokaj podrobno opisuje ločitev duše in zavesti od fizičnega 3D telesa in njeno začasno bivanje na Zemlji, kjer teži k iskanju svetlobnega portala in išče pot »domov«. V knjigi lahko spoznamo veliko vzorcev te stopnje »življenja« po smrti, to pa zato, ker smo tudi ljudje tako različni, saj prihajamo iz različnih ozvezdij in s tem tudi planetov. Tukaj, na Zemlji, le občasno gostujemo in tako izpolnjujemo »dušni dogovor«, ki nas povezuje s karmo. Naše izkušnje, ki nas bogatijo in dvigujejo stopnjo naše zavesti, nam pri tem bolj ali manj pomagajo, saj je vse staro znanje pravzaprav zapisano v našem DNK, potrebno ga je le aktivirati.

Drugi del knjige nam dokaj dobro opisuje svet, v katerem prevladujejo izključno energije in zavest. Ta svet torej ni podoben našemu, vendar pa v njem še zmeraj obstaja življenje na višjih ravneh bivanja, kar pomeni, da smo v resnici večni, smrt pa ne obstaja.

Knjiga se ob zaključku navezuje tudi na spremembe v našem sončnem sistemu, ki se dogajajo že od leta 2011. V smislu zasedanja svetlobnih bitij Kozmičnega Sveta lahko spoznamo eno od možnih rešitev za naš planet in tukajšnjo civilizacijo, ki je trenutno že petič, odkar obstaja, dobesedno na prelomu. Kakšen bo končni izhod iz tega, nihče ne ve natanko, znano pa je, da se bo vse skupaj zgodilo sorazmerno hitro, s tem pa se bo tudi življenje zelo spremenilo – postalo bo enostavnejše, kvalitetnejše in povrh vsega tudi daljše.

Dodatno

Mostovi neskončnosti: Kako duša zapušča ta svet 5Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida

2014

format

12,5 x 19,5 cm

st-strani

388 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616861304

proizvajalec

avtor