Zastrupljeno otroštvo

Kako sodobni svet vpliva na naše otroke in kaj lahko storimo Sue Palmer v knjigi ‘Zastrupljeno otroštvo’ na podlagi raziskav številnih nevrologov, psihologov, ekonomistov, oglaševalcev in lastnih intervjujev z mnogimi znanstveniki, starši, učitelji in otroki opozarja na delovanje »toksičnega koktajla« – strupene mešanice vplivov sodobne družbe. Po poglavjih izčrpno predstavi

Zastrupljeno otroštvo 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.90

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zastrupljeno otroštvo 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zastrupljeno otroštvo 6

Opis

Kako sodobni svet vpliva na naše otroke in kaj lahko storimo

Sue Palmer v knjigi ‘Zastrupljeno otroštvo’ na podlagi raziskav številnih nevrologov, psihologov, ekonomistov, oglaševalcev in lastnih intervjujev z mnogimi znanstveniki, starši, učitelji in otroki opozarja na delovanje »toksičnega koktajla« – strupene mešanice vplivov sodobne družbe.

Po poglavjih izčrpno predstavi dejavnike, ki negativno vplivajo na čustveni, socialni in kognitivni razvoj otrok. Toda Sue Palmer ne ostaja le pri tem: z nasveti »razstrupljanja« za vsako od področij nam pomaga v primerih, ko je šlo že predaleč – ko se nemočni soočamo z različnimi simptomi »zastrupljenega« otroštva; s primeri dobre prakse, s prikazom ugotovitev strokovnjakov in s konkretnimi izkušnjami pa nas prepriča, da je možno živeti, delovati in vzgajati tudi bolj zdravo, bolj celostno, bolj človeško!

Dodatno

Zastrupljeno otroštvo 7Lastnosti

avtor
format 15,6 x 22,2 cm
isbn 9789619367568
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 430 strani
vezava Mehka vezava