Zgodba o B-ju – Pustolovščina uma in duha

Daniel Quinn, avtor nagrajene in priljubljene uspešnice Izmael, nas ponovno zapeljuje v premišljevanje z romanom Zgodba o B-ju. Ta presunljivi roman predstavlja eno najglobljih duhovnih pričevanj o času v katerem živimo. Očeta Jareda Osbornea so nadrejeni postavili pred nenavadno nalogo: raziskati mora delovanje potujočega pridigarja, ki je zanetil vihar v srednji

Zgodba o B-ju - Pustolovščina uma in duha 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 25.00€.Current price is: 23.75€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zgodba o B-ju - Pustolovščina uma in duha 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zgodba o B-ju - Pustolovščina uma in duha 3

Opis

Daniel Quinn, avtor nagrajene in priljubljene uspešnice Izmael, nas ponovno zapeljuje v premišljevanje z romanom Zgodba o B-ju.

Ta presunljivi roman predstavlja eno najglobljih duhovnih pričevanj o času v katerem živimo.

Očeta Jareda Osbornea so nadrejeni postavili pred nenavadno nalogo: raziskati mora delovanje potujočega pridigarja, ki je zanetil vihar v srednji Evropi. Njegovi pristaši ga imenujejo B, njegovi nasprotniki pa pravijo, da je nekdo drug, da je antikrist. Vendar mož, ki ga Osborne zasleduje skozi pokrajino barov, zabavišč in neuglednih predavalnic, ni krivoverska pošast, čeprav bi ga kdaj prej v zgodovini takoj spravili na grmado.

B namreč razširja evangelij, ki ni zapisan na nobeni kamniti plošči ali prastarem pergamentu, temveč v naših genih. Njegovo sporočilo človeštvu odpira nove duhovne možnosti, ki si jih nekdanji preroki in odrešitelji tradicionalnih religij ne bi mogli niti predstavljati. Osborne čuti vse hujši pritisk svojih nadrejenih, zato se vrine v B-jev najožji krog. Kmalu tudi sam postane njegov sodelavec in pomaga rušiti temelje svoje vere.

Zgodba o B-ju je napet pustolovski roman, ki ga je mojstrsko napisal avtor, ki spodbija naša najbolj sveta prepričanja in nas sili k ponovnemu razmisleku o njih.

Dodatno

Zgodba o B-ju - Pustolovščina uma in duha 4Lastnosti

Teža 0.25 kg
avtor

leto-izida

2006

format

14,0 x 22,0 cm

st-strani

320 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619180518

proizvajalec