Živeti vsak trenutek-Majda, a si ti še živa?

Bralec, ki bo pričel z branjem knjige, je po moji oceni ne bo dal zlahka iz rok. Knjigam, ki so pisane v avtobiografskem stilu z naštevanjem velike količine dogodkov iz nekega življenjskega obdobja posameznika grozi velika nevarnost, da se izrodijo in kot take postanejo suhoparne. Zgodba, ki jo imamo pred sabo, pa je daleč od tega.

Živeti vsak trenutek-Majda, a si ti še živa? 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.00€.Current price is: 16.15€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Živeti vsak trenutek-Majda, a si ti še živa? 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Živeti vsak trenutek-Majda, a si ti še živa? 4

Opis

Bralec, ki bo pričel z branjem knjige, je po moji oceni ne bo dal zlahka iz rok. Knjigam, ki so pisane v avtobiografskem stilu z naštevanjem velike količine dogodkov iz nekega življenjskega obdobja posameznika grozi velika nevarnost, da se izrodijo in kot take postanejo suhoparne. Zgodba, ki jo imamo pred sabo, pa je daleč od tega. Teče tiho, teče mirno, teče gladko. Kot živa voda izpod gorske skale nevsiljivo žubori v naša ušesa, v naše misli. Jezik je prečiščen, besede se mehko vežejo in prelivajo. V kolikor je kje sledi o posameznih okornostih v stilu, pa dodan ščepec duhovitosti in igrivosti razbije monotonost. Zanimivi dogodki vzplapolajo in valujoče premaknejo ozračje, ko kdaj morda na trenutke pride do zadušljivega in morečega brezvetrja.

Knjiga bo zelo dobrodošla vsem, ki se borijo z eno izmed največjih bolezni našega časa – rakom. S svojim optimizmom, voljo do življenja in z borbo proti bolezni bo pisateljica marsikomu vlila nov pogum. Zelo dragocena pa je tudi vsem nam, ki se v tem trenutku počutimo zdravi. Ozavešča nas, da bomo bolj znali prisluhniti našemu notranjemu jazu. Opozarja nas, naj preventivno živimo tako, kot od nas zahteva naše telo. Kajti živimo danes, zdaj, ta trenutek. Jutri popravljati grehe današnjega dne bo prepozno.
In prav v tem je velika duhovna vrednost knjige, v klicu po zavedenju pa poslanstvo njene avtorice Majde Kovačec.

Dodatno

Živeti vsak trenutek-Majda, a si ti še živa? 5Lastnosti

Teža 0.36 kg
avtor

leto-izida

2006

format

13,0 x 22,50 cm

st-strani

192 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

961-6170-88-0

proizvajalec