Vaš bodoči jaz – Za boljši jutri že danes

Ta “izjemna in navdihujoča knjiga” (Daniel H. Pink, avtor knjige Moč obžalovanja) raziskuje napake, ki jih delamo pri razmišljanju o prihodnosti, ter ponuja praktične nasvete, kako si ustvariti najboljšo možno prihodnost in jo tudi uresničiti.

Vaš bodoči jaz - Za boljši jutri že danes 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.00

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vaš bodoči jaz - Za boljši jutri že danes 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vaš bodoči jaz - Za boljši jutri že danes 4

Opis

Izdana je uspešnica Hala Hershfielda z naslovom Vaš bodoči jaz!

Ta “izjemna in navdihujoča knjiga” (Daniel H. Pink, avtor knjige Moč obžalovanja) raziskuje napake, ki jih delamo pri razmišljanju o prihodnosti, ter ponuja praktične nasvete, kako si ustvariti najboljšo možno prihodnost in jo tudi uresničiti.

Izšla je težko pričakovana knjiga Vaš bodoči jaz avtorja Hala Hershfielda!

Knjiga, ki jo Daniel H. Pink opisuje kot “izjemno in presunljivo”, nam ponuja vpogled v napake, ki jih delamo pri načrtovanju prihodnosti, in nam pomaga najti način, kako uresničiti naše najboljše prihodnje različice.

Mnogi izmed nas si želimo vsaj za trenutek pokukati v svojo prihodnost.

Čeprav si vsi želimo najboljše prihodnosti, pogosto sprejemamo odločitve, ki nas od tega cilja oddaljujejo:

  • Zakaj izberemo zrezek namesto zelenjave, ne da bi pomislili na posledice za zdravje?
  • Zakaj zapravimo denar za prestižne avtomobile, namesto da bi varčevali za pokojnino?
  • Zakaj se odpovemo redni telesni vadbi?
  • In zakaj se tako težko povežemo s svojim bodočim jazom?

Knjiga Vaš bodoči jaz, ki temelji na več kot desetletju prelomnih raziskav, je “zabavna in globoka” (Carol Dweck, avtorica knjige Moč miselnosti). Razkriva, da pogosto dojemamo svoj prihodnji jaz kot tujca, zaradi česar se raje osredotočimo na trenutne želje in zanemarimo dolgoročno dobrobit.

Prihodnost pogosto dojemamo kot nekaj oddaljenega, zaradi česar se težje odločamo za odločitve, ki bi dolgoročno koristile našemu zdravju in blaginji.

A bolj ko se povežemo s svojim prihodnjim jazom, lažje uravnovesimo svoje sedanje življenje in načrtovanje za prihodnost.

“Eno redkih del, ki vam spremeni pogled na osebo v ogledalu.”

  • Daniel H. Pink, avtor knjige Moč obžalovanja

“Gre za prelomno knjigo ob pravem času, napisano s strani enega vodilnih sodobnih behavioristov. Vaš bodoči jaz ne razočara in nas uči, kako lahko že danes s premišljenim ravnanjem poskrbimo za boljši jutri. Hershfieldovo delo je hkrati osebno in globoko raziskovalno podkrepljeno, mnoge ugotovitve pa izhajajo iz njegovih pionirskih raziskav.”

  • Angela Duckworth, avtorica knjige Predanost z lestvice uspešnic New York Timesa

“Hershfieldova knjiga, ki je hkrati zabavna in globoko premišljena, nas uči, kako nam premišljevanje o prihodnosti lahko pomaga spreminjati sedanje navade, da bomo lažje dosegli svoje želene cilje.”

  • Carol Dweck, avtorica knjige Moč miselnosti

“Hal Hershfield, s svojimi pionirskimi raziskavami na področju psihologije, je spremenil moj pogled na prihodnost – in zagotovo bo tudi vašega. Njegova knjiga ponuja izjemen vpogled v to, kdo lahko postanete, ter vas spodbuja, da že danes vplivate na svojo pot k boljšemu jutri. Vaš bodoči jaz vam bo hvaležen.”

  • Adam Grant, avtor knjige Premisli še enkrat z lestvice najbolj prodajanih knjig New York Timesa

HAL HERSHFIELD je priznani profesor trženja, vedenjskega odločanja in psihologije na UCLA Anderson School of Management. Za svoje raziskave in pedagoško delo je prejel številne nagrade. Njegovo delo o prihodnjem jazu je pritegnilo pozornost medijev, kot so NPR, New York Times, Wall Street Journal in številne druge. Objavlja tudi v uglednih akademskih in popularnih publikacijah, vključno s Harvard Business Review, Scientific American in Psychology Today.

Dodatno

Vaš bodoči jaz - Za boljši jutri že danes 5Lastnosti

avtor

isbn

9789617224221

leto-izida

2024

proizvajalec

st-strani

241 strani

vezava

Mehka vezava