Amulet Lahkotnost Življenja – Rumeni kalcit

Amulet je sijoč in iskriv, tako da v nas na vsakem koraku dviguje razpoloženje in optimizem. Rumeni kalcit lajša depresije, bojuje se proti strahu in obnavlja čustveno ravnotežje. Pomaga pri ustvarjalnosti, še posebej pa je učinkovit pri zdravljenju psihičnih travm. Rumeni kristal pomaga pri izražanju in spodbuja optimizem ter pozitivno

Amulet Lahkotnost Življenja - Rumeni kalcit 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 28.70€.Current price is: 28.00€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Amulet Lahkotnost Življenja - Rumeni kalcit 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Amulet Lahkotnost Življenja - Rumeni kalcit 3

Opis

Amulet je sijoč in iskriv, tako da v nas na vsakem koraku dviguje razpoloženje in optimizem.

Rumeni kalcit lajša depresije, bojuje se proti strahu in obnavlja čustveno ravnotežje. Pomaga pri ustvarjalnosti, še posebej pa je učinkovit pri zdravljenju psihičnih travm. Rumeni kristal pomaga pri izražanju in spodbuja optimizem ter pozitivno razpoloženje. Kalcit je močen ojačevalnik in čistilec energije. Pospešuje duhovni razvoj in omogoča duši da se spomni izkušenj, ko se vrne v telo.

Kalcit povezuje čustva z razumom, ustvarja čustveno inteligenco. Ima pozitiven učinek na ljudi, ki so izgubili upanje ali motivacijo. Premaguje lenobo in pomaga, da postanemo bolj energični na vseh področjih. Pomirja um, uči dobre presoje in analize, spodbuja uvid in spomin. Omogoča vedenje, katere informacije so pomembne in njihovo ohranjanje. Daje sposobnost, da zamisli spremenimo v dejanja. Je uporaben pripomoček pri študiju.
Kalcit blaži čustveni stres in ga zamenja z vedrino. Ta kamen stabilizira, povečuje zaupanje vase in krepi sposobnost za premagovanje preprek. Polaganje kalcita ustrezne barve, čisti, uravnoveša in energitizira vse čakre na subtilnih nivojih.

Amulet je starinsko bakrene barve
Velikost: 4 cm, na sredini ima vgrajen mali kristal Rumenega kalcita. Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo.
Obeska ne izpostavljajte vodi!

Dodatno

Amulet Lahkotnost Življenja - Rumeni kalcit 4Lastnosti

proizvajalec

Vrsta Kamna

Astrološko znamenje

,

,

,

,