Amulet Obilja – Moder (zlat) kamen

Amuleti Finančnega obilja so namenjeni odpiranju in sprejemanju obilja. To pomeni, da pomagajo premagati vzorce in prepričanja o denarju, ki nam ne pomagajo oz. služijo in v našem nezavednem brišejo te ter naredijo prostor novim. Obilje v svoje življenje pritegnemo z visoko vibracijo in takrat, ko smo nanj pripravljeni. Ko

Amulet Obilja – Moder (zlat) kamen 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 26.25€.Current price is: 25.00€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Amulet Obilja – Moder (zlat) kamen 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Amulet Obilja – Moder (zlat) kamen 3

Opis

Amuleti Finančnega obilja so namenjeni odpiranju in sprejemanju obilja. To pomeni, da pomagajo premagati vzorce in prepričanja o denarju, ki nam ne pomagajo oz. služijo in v našem nezavednem brišejo te ter naredijo prostor novim. Obilje v svoje življenje pritegnemo z visoko vibracijo in takrat, ko smo nanj pripravljeni. Ko si dovolimo, da obilje stopi v naše življenje – česar nas večinoma niso učili. Temu je namenjen amulet – odstranjevanju zastarelih vzorcev in višanju vibracije do finančnega obilja.

Amulet je še posebej koristen za samozavest in odpiranje grlene čakre.

Zlati kamen je kamen ambicij. Daje energijo, zagon in pozitivno mišljenje. Pomaga, da ohranite mirno kri in stabilizirate čustva. Blokira negativne energije in ne dopusti, da vam sploh pridejo blizu, zato je znan tudi kot zaščitni kamen. Pomaga, da poudarite osebno rast in optimizem. Ima dvojno nalogo – obenem pomirjujoč in energetsko polni. Spodbuja vas, da tvegate z mislijo na uspeh in pozitivno spremembo. Potiska vas naprej, brez strahu in skrivanja potencialov. Je medij, ki pritegne svetlobo, da vas prežame. Je regeneracijski kamen, poln pozitivne energije. Pomirja, če vas prežame panika in opogumlja.

Zlati kamen je v bistvu steklo, v katerega so ujeti delci bakra. V današnjem času je popularen zaradi svoje lepote in posebnega sijaja. Poleg originalne rdečo zlate barve, obstaja tudi v modri in zeleni barvi.

Prvi amulet, ki je namenjen pridobivanju finančnega obilja in nadgrajen z energijo Reiki. Pri reikiju je tako, da vedno dobite tisto, kar najbolj potrebujete. Če to pomeni finančno obilje, potem vam pri tem lahko pripomore ta amulet. Sestavljen je iz pozlačenih delcev, tako da lahko v svoje življenje pritegnemo še več zlatih trenutkov in obilja. Na sredini sije Kristal Sončevega Kamna, ki sije in daje ogromno pozitivne energije v naš vsakdan.

SONČNI KAMEN

Sončni kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.
Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. Sončni kamen ljubeče vrača kontakt na druge osebe in je zelo koristen za rezanje vezi. Naj bo sončni kamen vedno z nami, če imamo težave reči »Ne« in se nenehno žrtvujemo za druge.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

Velikost obeska 3,5cm.
Obesek je BREZ verižice.
Obesek je narejen iz Tibetanskega srebra, dodelan s kovinskimi dodatki in vgrajenim kristalom Modrega Sončevega kamna.
Obeska ne izpostavljajte vodi! Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.

Dodatno

Amulet Obilja – Moder (zlat) kamen 4Lastnosti

proizvajalec