Amulet Obilja – Zlat Sončev kamen

Amuleti Finančnega obilja so namenjeni odpiranju in sprejemanju obilja. To pomeni, da pomagajo premagati vzorce in prepričanja o denarju, ki nam ne pomagajo oz. služijo in v našem nezavednem brišejo te ter naredijo prostor novim. Obilje v svoje življenje pritegnemo z visoko vibracijo in takrat, ko smo nanj pripravljeni. Ko

Amulet Obilja – Zlat Sončev kamen 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 26.25€.Current price is: 25.00€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Amulet Obilja – Zlat Sončev kamen 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Amulet Obilja – Zlat Sončev kamen 4

Opis

Amuleti Finančnega obilja so namenjeni odpiranju in sprejemanju obilja. To pomeni, da pomagajo premagati vzorce in prepričanja o denarju, ki nam ne pomagajo oz. služijo in v našem nezavednem brišejo te ter naredijo prostor novim. Obilje v svoje življenje pritegnemo z visoko vibracijo in takrat, ko smo nanj pripravljeni. Ko si dovolimo, da obilje stopi v naše življenje – česar nas večinoma niso učili. Temu je namenjen amulet – odstranjevanju zastarelih vzorcev in višanju vibracije do finančnega obilja.

Prvi amulet, ki je namenjen pridobivanju finančnega obilja in nadgrajen z energijo Reiki. Pri reikiju je tako, da vedno dobite tisto, kar najbolj potrebujete. Če to pomeni finančno obilje, potem vam pri tem lahko pripomore ta amulet. Sestavljen je iz pozlačenih delcev, tako da lahko v svoje življenje pritegnemo še več zlatih trenutkov in obilja. Na sredini sije Kristal Sončevega Kamna, ki sije in daje ogromno pozitivne energije v naš vsakdan.

SONČNI KAMEN

Sončni kamen je poln veselja, kamen svetlega navdiha. Postopoma vliva živahno veselje, dobro naravo in povečuje intuicijo. Če je življenje izgubilo svojo sladkost, jo bo sončni kamen obnovil in nam pomagal, da jo sami negujemo. Čisti vse čakre in prinaša v njih luč in energijo, ta kamen omogoča, da skozi zasije sreča. Sončni kamen prinaša globoko povezavo s svetlobo in prenavlja moč sonca med meditacijo in v vsakdanjem življenju.

Zelo je koristen za odstranjevanje »trnkov« od drugih ljudi, če je lokaliziran v čakre ali avro. Ti trnki so lahko na duševni ali čustveni ravni in so lahko zaradi posesivnih staršev, otrok ali ljubimke oziroma ljubimca. Imajo učinek odvajanja naše energije. Sončni kamen ljubeče vrača kontakt na druge osebe in je zelo koristen za rezanje vezi. Naj bo sončni kamen vedno z nami, če imamo težave reči »Ne« in se nenehno žrtvujemo za druge.
Ta kamen deluje kot antidepresiv in dviga temno razpoloženje.

SPOROČILO AMULETA:
Če je misel o pomanjkanju – denar, postala del tega, kar mislite, boste vedno čutili pomanjkanje. Namesto, da bi znali ceniti dobro, vidite le pomanjkanje.

Videnje dobrega, ki je že tukaj, je temelj za vsakršno obilje. Dejstvo je, da tisto, za kar mislite, da vam svet odreka, vi odrekate svetu.

Vir obilja je del tega, kar ste. Če cenite obilje, ki vas obkroža iz vseh strani, s tem prebudite speče obilje v sebi. Nato le še dovolite, da se obilje izlije iz vas v svet.

Stvari bodo skoraj zagotovo prišle k vam, če boste v sebi čutili obilje. To je univerzalni zakon – obilje, kot tudi pomanjkanje, je notranje stanje, ki se odraža kot naša resničnost.

Bodite obilje, vi ste obilje, mi smo.
Naj vas energija poveže in dvigne.
Vse je mogoče.

Amulet je BREZ verižice.

Velikost obeska: 3,5cm.
Obesek je narejen iz Tibetanskega srebra, dodelan s kovinskimi dodatki in vgrajenim kristalom Zlatega Sončevega kamna. Kristali so naravni in med seboj različni po intenzivnosti barv in oblik.
Obeska ne izpostavljajte vodi!

Dodatno

Amulet Obilja – Zlat Sončev kamen 5Lastnosti

proizvajalec
Vrsta Kamna
Astrološko znamenje ,