Amulet Uspeh – Roževec

Amulet Uspeh želi v nas prebuditi notranjo moč in idejo, da je vse mogoče. Da je Uspeh že na poti k nam. Je amulet osebnega uspeha in rasti. Nadgrajen z energijo reiki, ki poskrbi, da energija steče na nam pravilen način. Amulet Uspeh pomaga pri izpolnjevanju zastavljenih ciljev. Ustvarjen predvsem

Amulet Uspeh - Roževec 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 33.55€.Current price is: 32.90€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Amulet Uspeh - Roževec 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Amulet Uspeh - Roževec 3

Opis

Amulet Uspeh želi v nas prebuditi notranjo moč in idejo, da je vse mogoče. Da je Uspeh že na poti k nam. Je amulet osebnega uspeha in rasti. Nadgrajen z energijo reiki, ki poskrbi, da energija steče na nam pravilen način. Amulet Uspeh pomaga pri izpolnjevanju zastavljenih ciljev. Ustvarjen predvsem za premagovanje ljubezenskih in finančnih izzivov.

SPOROČILO AMULETA: Izpolnite si tisto, kar je pomembno le vam in pustite nepomembne stvari za seboj. Zaupajte svojemu notranjemu glasu in se odprite vsemu, kar je mogoče. Vse, kar je, je že na poti k vam.

Sestavljen je iz ‘zlatih’ listkov in vgrajenim kristalom Roževcem (Rose quartz):

Rožnati kremen je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru. Najbolj pomemben je za srce in srčno čakro, poučuje bistvo ljubezni. Očisti in odpre srce na vseh ravneh. Prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do sebe. Umirja, pomirja in je odličen za uporabo pri travmah ali krizah. Če želimo, da bi pritegnili ljubezen, je dobro, da večkrat pogledamo v romantični rožnati kremen. Položen na našo posteljo ali v kot odnosov v našem domu, je učinkovit pri oblikovanju ljubezni in odnosov do nas. V obstoječih razmerjih, se bo vrnilo zaupanje in harmonija. Ta kamen spodbuja brezpogojno ljubezen.
Rožnati kremen nežno črpa stran negativne energije in jih zamenja z ljubezenskimi vibracijami.

Amulet je BREZ verižice.

Velikost: 4,5 cm z vgrajenim kristalom Roževcem in ‘zlatimi’ listki, medenina
Kristali se lahko po barvi, intenzivnosti in obliki med seboj razlikujejo.
Obeska ne izpostavljajte vodi!

Dodatno

Amulet Uspeh - Roževec 4Lastnosti

proizvajalec

Mistika duha

Vrsta Kamna

Roževec

Astrološko znamenje

BIK , OVEN