Deluje! Pomen znamenja

Knjižica Deluje! je bila prvič objavljena leta 1926 in se še vedno ponatiskuje, prodanih je več kot 1,5 milijona izvodov. Po obsegu skromna, vsega 28 strani besedila, je slavna mala rdeča knjižica postala ena od najbolj priljubljenih in trajnih klasičnih uspešnic o moči uma. Skrivnostni pisec te knjige, tedaj znan

Deluje! Pomen znamenja 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 18.90€.Current price is: 17.95€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Deluje! Pomen znamenja 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Deluje! Pomen znamenja 4

Opis

Knjižica Deluje! je bila prvič objavljena leta 1926 in se še vedno ponatiskuje, prodanih je več kot 1,5 milijona izvodov. Po obsegu skromna, vsega 28 strani besedila, je slavna mala rdeča knjižica postala ena od najbolj priljubljenih in trajnih klasičnih uspešnic o moči uma. Skrivnostni pisec te knjige, tedaj znan le po začetnicah R. H. J., je želel številnim predanim bralcem razkriti eno samo sporočilo. Predstavil je načrt s tremi izjemno preprostimi pravili, ki vodijo k boljšemu življenja.

Avtor je rokopis te knjige poslal v kritični vpogled prijatelju, ki mu ga je vrnil z opombo: »DELUJE!« To presojo, porojeno iz izkušnje, je avtor privzel kot naslov knjige

Leta 1931 je objavil še knjigo Pomen znamenja, v kateri je podrobneje pojasnil zamisli, magične metode in skrivnostne simbole iz svojega prejšnjega dela. Zamišljena je kot končna knjiga in »notranji ključ« do knjižice Deluje!.

V slovenskem prevodu objavljamo obe deli v eni knjigi.

R. H. J. – Roy Herbert Jarrett (1874–1937) je bil komercialni direktor in oglaševalec iz Chicaga, omenjeni in edini knjigi je napisal šele v zadnjih letih življenja. Bil je eden od prvih raziskovalcev vpliva misli, filozofije New Thought (nova misel), ki se je oblikovala v Ameriki v prvih desetletjih prejšnjega stoletja. Po mnogih letih proučevanja in preizkušanja metafizičnih metod za uspeh je Jarrett napisal prelomni spis Deluje!.

Tako je preprosto, da je težko verjeti, vendar deluje!

Dodatno

Deluje! Pomen znamenja 5Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida

2016

format

13,0 x 19,0 cm

st-strani

151 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

978-961-6468-

proizvajalec

avtor