Duhovna numerologija

Že od obstoja človeštva se trudimo odkriti kode, ki razkrivajo namen ali poslanstvo našega najglobjega dela. Vsi iščemo odgovor na eno samo vprašanje. Kaj nam je usojeno? V knjigi so nam podani simboli, ki nam razkrijejo zakrita obdobja vlog, ki jih igramo v različnih obdobjih in s tem tudi priložnost,

Duhovna numerologija 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 20.00€.Current price is: 19.00€.

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Duhovna numerologija 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Duhovna numerologija 3

Opis

Že od obstoja človeštva se trudimo odkriti kode, ki razkrivajo namen ali poslanstvo našega najglobjega dela. Vsi iščemo odgovor na eno samo vprašanje. Kaj nam je usojeno?

V knjigi so nam podani simboli, ki nam razkrijejo zakrita obdobja vlog, ki jih igramo v različnih obdobjih in s tem tudi priložnost, kdaj si lahko vzamemo tisto, kar si iz srca želimo; s tem osrečimo sebe, brez, da bi prizadeli druge. Ravno tako je opisano, zakaj si nekaj ne vzamemo, kdaj je pravi čas in kako v resnici delujemo. Medsebojna igra razuma, čustev in zavesti se predstavijo v svojih polnih vlogah v obliki simbolike z dinamiko življenja in  na našem telesu.
Spoznajte se.

Razlaga števil je ena izmed najstarejših kozmičnih ved, ki izražajo nas, ki predstavljamo ne samo osebno zavest, ampak tudi skupinsko. S prepoznavanjem le te lahko ujamemo ritem vesolja, ritem univerzuma.
Skozi zgodovino so števila ohranila svojo moč in sloves in če ima beseda veliko moč, imajo števila še večjo.
V knjigi je avtorica, ki se več kot desetletje ukvarja s števili, zbrala razlage 28-ih števil, ki so skozi zgodovino človeštva ohranila prvoten pomen in predstavljajo s tem globlji pomen človeka. Tako boste s pomočjo te knjige lahko analizirali datum svojega rojstva v času in prostoru, ki ga boste sami izbrali. Zavedanje, da je prav vsako število vašega rojstnega datuma pomembno in ne samo skupni seštevek, vam bo dalo odgovore na najbolj pogosto vprašanje vsakega posameznka: " Kaj je moje poslanstvo, kaj je tisto, kar si lahko ustvarim? "
V knjigi boste spoznali medsebojno igro v odnosu razuma, čustev, zavesti in vse na koncu fizičnega telesa, saj nas vse to skupaj dela to, kar smo.
Avtorica vas bo vodila po poteh spoznavanja samega sebe, saj se vse, kar smo in bomo doživeli, se odraža v naši notranjosti in včasih si ali pa si ne upamo ali nočemo pogledati resnici v oči. Kdor pa to stori, kdor bolje spozna samega sebe, lažje živi in ustvarja v tem svetu.
Vesna Pridigar je duhovna numerologinja, astrologinja, terapevtka in predvsem ženska, ki je spoznala, da je treba števila spoštovati, saj so koda nas samih, koda univerzuma in s tem tudi našega namena.
Nima se smisla boriti proti simboliki, lahko pa se jo naučimo uporabljati, saj smisel življenja je živeti življenje.

Dodatno

Duhovna numerologija 4Lastnosti

Teža 0.14 kg
avtor

leto-izida

2010

format

14,5 x 21,0 cm

st-strani

63 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612692339