Ev – občutek!

V tem svetu obstaja prava čarovnija, ki je ne boste našli v čarovniških zaklinjanih, v starodavnih amuletih ali v čarovniških trikih. Kot pri duhu v steklenici je prava čarovnija znotrtaj vas inprav željno čaka, da se končno osvobodi. Naučite se, kako pristopiti do svojih skritih moči z dr. Kinslowom, ki

Ev - občutek! 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.90€.Current price is: 23.65€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ev - občutek! 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ev - občutek! 3

Opis

V tem svetu obstaja prava čarovnija, ki je ne boste našli v čarovniških zaklinjanih, v starodavnih amuletih ali v čarovniških trikih. Kot pri duhu v steklenici je prava čarovnija znotrtaj vas inprav željno čaka, da se končno osvobodi. Naučite se, kako pristopiti do svojih skritih moči z dr. Kinslowom, ki je odkril in izpopolnil kvantni entrainment. To inovativno tehniko zdravljenja uporabljajo tisoči po svetu, da bi se znebili čustvenih in fizičnih neskladnosti v sebi in drugih.

Na straneh te knjige boste vstopili onkraj trenutnih zdravilnih moči kvantnega entrainmenta. Skozi edinstvene postopke boste ustvarili najgloblje duhovne in materialne cilje. Dr. Kinslow vas bo naučil, kako s pomočjo EQ-ja ublažite čustveno in fizično neskladje, nestabilne odnose, finančne težave, pa tudi kako vplivate na stres iz vašega okolja.

Enostavna sprememba v zavestnosti je vse kar potrebujete, da boste že danes lahko ustvarjali čudeže v vašem življenju.

Dodatno

Ev - občutek! 4Lastnosti

leto-izida

2013

format

15,0 x 21,0 cm

st-strani

141 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619034293

proizvajalec

avtor