Ganeš od glave do rilca – Ganešove zgodbe, 2. del

Drugi del Ganeševih zgodb lahko beremo, tudi če nismo brali 1. dela (Zlomljeni okel). A bodo hitro postale veliko bolj slikovite, če smo že brali prvi del; bolj polno, poznavalsko izkušnjo in življenje bomo imeli, če gremo po vrsti.
Ganeš od glave do rilca - Ganešove zgodbe, 2. del 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 23.00€.Current price is: 21.85€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ganeš od glave do rilca - Ganešove zgodbe, 2. del 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ganeš od glave do rilca - Ganešove zgodbe, 2. del 6

Opis

Še več užitka pri potapljanju mimo čeri Ganeševih preprek pa bomo doživljali, če smo brali še druge avtorjeve knjige, kot so ČarobnicaMaitreya, pa seveda večni Veličastni Saturn in Sončni labirint, morda celo Gospodar smrti … Seveda pa vedno pridejo prav za širjenje obzorij tudi znanje, energija in informacije še iz drugih avtorjevih knjig, kot so Sadašiva tantra, morda celo Skrivnosti indijske astrologije, za začetek in konec vsega pa vedno Hej, človek, spravi se meditirat!


Cela pustolovščina, vsaka od njih.


Avtor se je tokrat dogovoril s prijateljem Ganešem, da zapiše nekaj njegovih zgodb, ne da bi jih prekinjal s svojimi komentarji. Zato pa se po vsaki od njih poglobi v bogato simboliko in nam pomaga odstreti številne tančice gostega tkanja bistrega prijateljčka. Sčasoma te napete pripovedke zasijejo pred nami kot prave male velike kozmogonije. Popis naravnega reda, zakonov stvarjenja in dogajanja čisto vsega na tem svetu (in še na kakšnih!). Med vrsticami in vmes pa seveda natančen popis čisto človeških odnosov in lastnosti, čeprav so glavni akterji pri Ganešu sama smetana božanstev.


Vedno na šalo naravnani Ganeš nam pri tem namerno nastavlja zanke, ovire in uganke, da vidi, koliko smo pozorni in kaj že zmoremo dojeti. Pa ravno on, ki med drugim zmore odstranjevati ovire, še preden sploh nastanejo! Res je falot.


In če imate v spominu, da je znal biti večno mladi Ganeš že v prvi knjigi radoživ ali nagajivo žgečkljiv tudi v seksualnem smislu, niste doživeli še nič. Ker … se vam bo že posvetilo v zgodbah, ki slavijo seksualnost onkraj vsega, kar bi človek pričakoval od dobrodušnega bitja s slonjim obrazom. Ima pač vrhunsko napredne starše … Kaj je privid, kaj je oprijemljivo – in kaj od obojega je bolj resnično? Hm. Vse že je.


Se nam bo po vseh teh zgodbah in njihovih razlagah posvetilo, kdo ali kaj so pravzaprav vsi ti glavni bogovi in boginje? Preberimo jih še enkrat, dvakrat in večkrat, vabi Ganeš z avtorjem. Na tem svetu se tako ali tako vse … ponavlja. V pravljičnem ritmu Ganeševega napetega in slikovitega pripovedovanja nas avtor in njegov čisto posebni prijatelj zapeljujeta od prve do zadnje strani. In ko se zdi, da smo z njima doživeli že res veliko – resnega, žgečkljivega, poučnega in osupljivega –, nas avtor obvesti, da se pustolovščina šele dobro začenja!


Adrian Predrag Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Viveka, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone (www.synchro.zone) in Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen (www.dupinovsan.org) ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Adrian svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij (www.facebook.com/adrianpkezele).

Dodatno

Ganeš od glave do rilca - Ganešove zgodbe, 2. del 7Lastnosti

avtor
format 15,1 x 21,0 cm
isbn 9789617060539
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 354 strani
vezava Mehka vezava