Akaški zapisi

Osnove dušne matrice z vpogledom v akaške zapise. Nova knjiga Aleksandre Drole Akaški zapisi, vas bo naučila kako delovati v skladu s svojo dušo.
Akaški zapisi 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 32.00€.Current price is: 25.60€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Akaški zapisi 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Akaški zapisi 5

Opis

Knjiga Akaški zapisi nosi v sebi skrbno izbrano znanje in modrost, ki ju je karmična diagnostičarka Aleksandra Winkler Drole pridobila z izkušnjami in dolgoletno terapevtsko prakso. Bistvo knjige – priročnika za spletni program ključ do duše je, da delujemo v skladu s tem, kar smo na ravni duše, in ne, kar bi ”morali biti”.


Drugo pomembno sporočilo je, da ob spoznavanju sebe načrtno izbiramo delovanja na pozitivnem vidiku.


Tretje pa je spodbudna novica, in sicer da je mogoče z vpogledom v knjigo naše duše – v akaške zapise, marsikaj popraviti in izboljšati, tudi naše pretekle napačne odločitve,, ki jih še vedno nosimo s seboj in jih opredeljujemo kot blokade in omejitve pri kreiranju obilja na vseh ravneh.


Mnogi bi radi po svojih najboljših močeh prispevali k dobrobiti tega stvarstva, prispevali svoje kvalitete, da bi s tem obogatili sebe in druge, predvsem svoje najbližje družinske člane in prijatelje. Seveda, saj smo tukaj na Zemlji zato, da kreiramo, ustvarjamo, delujemo … Četudi smo prebrali veliko knjig in obiskali veliko tečajev, se še vedno sprašujemo: ”Kdo sem in kako lahko najbolje manisfestiram?”

Edinstvenost te knjige je spoznavati sebe, s poudarkom na osnovni dušni matrici in načrtu, po katerem je bila naša duša prvotno ustvarjena. Po opisu in intuitivnem občutku se boste prepoznali v eni uzmed dušnih skupin, ki vas karakterno zelo dobro označuje.

Prepoznali boste svojo vibracijsko stopnjo in energijsko središče moči.

Z nekaj zdrave kritične presoje boste lahko po opisu načrtno izbirali med pozitivnimi delovanji in se hrkrati izognili negativnim. Posledično boste živeli mnogo bolj pristno, bolj iz svoje duše, bolj resnično, bolj harmonično in posledično manifestirali več obilja na vseh ravneh in v vseh pomenih.

 Amandra, novinarka in učenka spletnega programa Ključ do duše


Aleksandra Winkler Drole je zdravilka za dušo in telo, karmična diagnostičarka i učiteljica akaških zapisov, avtorica mnogih člankov, med njimi najodmevnejši Sporočila akaških zapisov. Je avtorica knjige Zmenek z usodo36 karmičnih ciklov in Maderoterapija detox.

Njeno znanje temelji predvsem na modrosti vzhoda in na svetih spisih – Vedah, s področja sanskrta Indije in Tibeta.

Dodatno

Akaški zapisi 6Lastnosti

avtor

format

16,9 x 23,9 cm

isbn

9789619512418

leto-izida

2021

proizvajalec

st-strani

324 strani

vezava

Mehka vezava