Gibanje je življenje

Nastanku knjige, je botrovala želja številnih bralcev Delove priloge Polet, v kateri zdravnica in aktivna športnica dr. Nada Kozjek Rotovnik od začetka leta 2002 objavlja prispevke o zdravju prijaznih načinih prehranjevanja, športnem gibanju in zdravem načinu življenja nasploh.

Gibanje je življenje 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 20.00€.Current price is: 19.00€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Gibanje je življenje 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Gibanje je življenje 4

Opis

Nastanku knjige, je botrovala želja številnih bralcev Delove priloge Polet, v kateri zdravnica in aktivna športnica dr. Nada Kozjek Rotovnik od začetka leta 2002 objavlja prispevke o zdravju prijaznih načinih prehranjevanja, športnem gibanju in zdravem načinu življenja nasploh. Zanimanje za obogatitev življenja z gibanjem ter skrb za zdravje in počutje sta očitno vse bolje razumljeni kvaliteti bivanja sodobnega človeka in ne, kot se je morda zdelo še pred nedavnim, le nekoliko čudaška muha nekaterih posameznikov.

Knjiga Gibanje je življenje je predstavitev široke palete možnosti, ki se nam ponuja ob želji storiti kaj dobrega za svoje zdravje in počutje; je nevsiljivo povabilo tistim, ki želijo svoje življenje zasukali nekoliko drugače, kot je potekalo doslej, in dobrodošla pomoč onim, ki so vrednost te naložbe že spoznali ter tako žanjejo od nje sprotne koristi kot si lahko obetajo dolgoročnih povračil.
Razdeljena je na tri vsebinske sklope (Prvi del:Prehrana, Drugi del:Športna aktivnost, Tretji del:Šport, prehrana in zdravje, športne poškodbe)

Dodatno

Gibanje je življenje 5Lastnosti

Teža 0.46 kg
avtor

,

leto-izida

2004

format

13,0 x 20,5 cm

st-strani

245 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9616170872

proizvajalec