Hrana za mir : prehrana za duhovno zdravje in družbeno harmonijo

Hrana za mir je bila poimenovana za najpomembnejšo knjigo 21. stoletja, saj postavlja temelje za novo družbo, zasnovano na resnici o medsebojni povezanosti celotnega življenja na Zemlji. Gre za prvo knjigo, ki razjasni nevidne povezave med našo prehrano in med izvorom širšega razpona problemov – psiholoških, socialnih in duhovnih, kot

Hrana za mir : prehrana za duhovno zdravje in družbeno harmonijo 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 23.99€.Current price is: 22.79€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Hrana za mir : prehrana za duhovno zdravje in družbeno harmonijo 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Hrana za mir : prehrana za duhovno zdravje in družbeno harmonijo 3

Opis

Hrana za mir je bila poimenovana za najpomembnejšo knjigo 21. stoletja, saj postavlja temelje za novo družbo, zasnovano na resnici o medsebojni povezanosti celotnega življenja na Zemlji. Gre za prvo knjigo, ki razjasni nevidne povezave med našo prehrano in med izvorom širšega razpona problemov – psiholoških, socialnih in duhovnih, kot tudi zdravstvenih in okoljskih. Razkrije učinkovite načine, kako lahko te probleme odpravimo in prispevamo k pozitivni preobrazbi zavedanja človeštva.

Ključ za resnično razumevanje sveta, v katerem živimo, se skriva v dojemanju daljnosežnih posledic naših prehrambenih navad. Čeprav mnogi razpravljajo o tem, katera prehrana je najboljša za zdravje in dolgo življenje, to delo ne govori o prehrani na ta običajen način. Knjiga raziskuje globoke družbene in duhovne posledice naših prehrambenih navad in mentaliteto, ki jih podpira. V knjigi boste izvedeli, kako narediti pozitivne spremembe, ki bodo izboljšale vaše počutje, razvile modrost in izobilje ter zmanjšale vaš ekološki odtis na Zemlji.

Dodatno

Hrana za mir : prehrana za duhovno zdravje in družbeno harmonijo 4Lastnosti

Teža 0.58 kg
avtor

leto-izida

2013

format

13,5 x 21,0 cm

st-strani

300 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616788939

proizvajalec