Vodnik praktične aromaterapije

Davno izročilo in najnovejše informacije o eteričnih oljih, ki jih lahko kupimo v trgovini z naravno kozmetiko. Enostavni napotki za odpravljanje stresa, zdravljenje bolezni, obogatitev čutov, masažo in kopeli. Eterična olja dajejo rastlinam vonj in neverjetne moči, da ugajajo in zdravijo. Že v davnini so jih uporabljali za zdravila in

Vodnik praktične aromaterapije 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 12.10€.Current price is: 11.49€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vodnik praktične aromaterapije 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vodnik praktične aromaterapije 3

Opis

Davno izročilo in najnovejše informacije o eteričnih oljih, ki jih lahko kupimo v trgovini z naravno kozmetiko. Enostavni napotki za odpravljanje stresa, zdravljenje bolezni, obogatitev čutov, masažo in kopeli.

Eterična olja dajejo rastlinam vonj in neverjetne moči, da ugajajo in zdravijo. Že v davnini so jih uporabljali za zdravila in užitek za čute. V tem vodniku aromoterapije Bill in Lynn Lee odkrivata, kako voh sproža močne telesne učinke. Govorita še o širokem spektru zdravilnih učinkov rastlinskih olj in o boleznih, pri katerih lahko pomagajo. Dajeta tudi recepte za doma pripravljene napitke in mazila ter raziskujeta uporabo eteričnih olj za sprostitev in regeneracijo pri masaži in v dodatkih za kopeli.
Vodnik praktične aromoterapije je bogat z napotki in recepti, zato je izredno uporaben. Gre za prvo predstavitev tega zanimivega področja v dostopni obliki za vsakdanjo rabo.

Dodatno

Vodnik praktične aromaterapije 4Lastnosti

Teža 0.40 kg
avtor
cas-trajanja
leto-izida

1998

proizvajalec
format

12,50 x 19,50 cm

st-strani

175 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9616280007