Ključ k teozofiji

Vprašanja in odgovori o evoluciji, reinkarnaciji, karmi, nebesih, molitvi, spiritizmu, človekovi notranji naravi in še o številnih drugih temah. Ključ k teozofiji je resnično klasično delo za vse tiste, ki razglabljajo o življenju. Pravzaprav je uvod v preučevanje teozofske filozofije ter razlaga namenov, zakaj je bilo ustanovljeno teozofsko društvo. Delo

Ključ k teozofiji 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 7.00€.Current price is: 6.65€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ključ k teozofiji 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ključ k teozofiji 3

Opis

Vprašanja in odgovori o evoluciji, reinkarnaciji, karmi, nebesih, molitvi, spiritizmu, človekovi notranji naravi in še o številnih drugih temah.Ključ k teozofiji je resnično klasično delo za vse tiste, ki razglabljajo o življenju. Pravzaprav je uvod v preučevanje teozofske filozofije ter razlaga namenov, zakaj je bilo ustanovljeno teozofsko društvo. Delo je bilo prvič objavljeno 1889, nato je sledilo še več izdaj in ponatisov.

Knjiga Ključ k teozofiji, izdana leta 1899, je ena izmed dveh zadnjih knjig, ki sta bili natisnjeni še v času avtoričinega življenja. Teozoskemu društvu in vsemu svetu je prinesla temeljno besedilo ali, kot je dejal neki tedanji kritik, splošen pregled anatomije in fiziologije teozofije.

Dodatno

Ključ k teozofiji 4Lastnosti

Teža 0.34 kg
avtor

leto-izida

1994

format

14,0 x 20,0 cm

st-strani

254 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

3830050520343

proizvajalec