Transurfing realnosti 2. stopnja

Šelestenje jutranjih zvezd je druga knjiga trilogije Vadima Zelanda Transurfing realnosti. 2. stopnja Transurfinga pojasnjuje, zakaj se želje ne izpolnjujejo in sanje ne uresničujejo, najhujši strahovi pa se kot nalašč uresničijo. Kaj res ne more biti ravno obratno? Česa ne delate prav? Kako prepoznati, kateri cilji so resnično vaši? Vsi

Transurfing realnosti 2. stopnja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 19.90€.Current price is: 18.90€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Transurfing realnosti 2. stopnja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Transurfing realnosti 2. stopnja 3

Opis

Šelestenje jutranjih zvezd je druga knjiga trilogije Vadima Zelanda Transurfing realnosti.

2. stopnja Transurfinga pojasnjuje, zakaj se želje ne izpolnjujejo in sanje ne uresničujejo, najhujši strahovi pa se kot nalašč uresničijo. Kaj res ne more biti ravno obratno? Česa ne delate prav? Kako prepoznati, kateri cilji so resnično vaši?

Vsi smo, tako ali drugače, podvrženi določenim okoliščinam. Izkaže se, da morate, če želite, da se izpolni tisto, kar si želite, znati ”oddati naročilo”. Vendar kako doseči zastavljeni cilj, glede na to, da se želje ne skladajo vedno z danimi možnostmi? V knjigi so podani praktični nasveti o tehniki realizacije naročila. Bralci se bodo prepričali, da so vse možnosti omejene le z njihovo lastno namero. To so prvi koraki čarodeja.

Človek ima v sebi ogromno moč, ki ji včasih rečemo psihična energija. Vsi imamo magične sposobnosti, toda zakopane so globoko znotraj nas. Ni nam treba veliko prepotovati, da bi prišli do skritih notranjih rezerv in potencialov. Presenetljivo je tik za vogalom, le pozorni nismo nanj.

Dodatno

Transurfing realnosti 2. stopnja 4Lastnosti

Teža 0.33 kg
avtor

leto-izida

217

format

14,0 x 22,0 cm

st-strani

2107 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616950930

proizvajalec