Komplet Kristali za zaščito

Komplet vsebuje 1 oniks, 1 črni turmalin in 1 kameno strelo. Kristale dobite v mošnjičku. Mošnjiček s kristali lahko nosite vedno pri sebi v žepu ali torbici ali pa uporabljate pri meditaciji.

Komplet Kristali za zaščito 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 8.00€.Current price is: 6.50€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Komplet Kristali za zaščito 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Komplet Kristali za zaščito 6

Opis

ONIKS: Nudi neizmerno močne vibracije zaščite, volje, osredotočenosti in moči. Poleg tega ima oniks moč, da vam da energijo, ki jo potrebujete, da začnete slediti svojim sanjam. In da vas nato ščiti na tej poti, ko delate za svoje cilje. Z dnevnim nošenjem oniksa boste lahko zaščitili svojo avro in preprečili, da bi se negativne energije prilepile na vas. Že tisočletja se kristal oniks uporablja kot vir zaščite in do danes ostaja eden najmočnejših zaščitnih kamnov, kar jih pozna človek.

ČRNI TURMALIN: Ščiti nas pred negativnimi energijami iz okolja, ščiti avro. Harmonizira in ščiti vse čakre. Turmalin ščiti pred elektromagnetnimi sevanji oz. preprečuje sevanje, zato ga je dobro postaviti tja kjer imamo elektronske naprave (TV, telefon, računalnik).

KAMENA STRELA je najbolj vsestranski zdravilni kamen v mineralnem kraljestvu in je odličen kristal za zaščito. Kamena strela potencira učinek ostalih kristalov.

Mošnjiček s kristali lahko nosite vedno pri sebi v žepu ali torbici ali pa uporabljate pri meditaciji.

Komplet vsebuje 1 oniks, 1 črni turmalin in 1 kameno strelo. Kristale dobite v mošnjičku.
Velikost kristalov 2 do 3 cm.

Dodatno

Komplet Kristali za zaščito 7Lastnosti