Bio Piramida

Bio Piramido lahko uporabljamo, kot sredstvo za varstvo pred škodljivimi vplivi ali kot pomožno sredstvo pri zdravljenju. V prvem primeru jo moramo pravilno postaviti v bivalni ali delovni prostor. Ne postavljamo je na omaro ali na tla, nameščena naj bo v višini človekovega delovanja. Pozorni moramo biti tudi na to v kateri smeri postavimo stranice sever-jug in vzhod-zahod.

Bio Piramida 7

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

30.00

Ni na zalogi

Ni na zalogi

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Bio Piramida 8 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Bio Piramida 9

Opis

Bio Piramido lahko uporabljamo, kot sredstvo za varstvo pred škodljivimi vplivi ali kot pomožno sredstvo pri zdravljenju.

V prvem primeru jo moramo pravilno postaviti v bivalni ali delovni prostor. Ne postavljamo je na omaro ali na tla, nameščena naj bo v višini človekovega delovanja. Pozorni moramo biti tudi na to v kateri smeri postavimo stranice sever-jug in vzhod-zahod.

Z Bio Piramido lahko izboljšamo tudi zbranost pri delu. V ta namen položimo piramido predse na delovno mizo v pravilni smeri: sever-jug, vzhod-zahod, tako, da so odprtnice obrnjene k tistemu, ki dela. Ko postane sevanje premočno, obrnemo piramido vstran.

Učinki piramid

Same piramide se pojavljajo na vseh kontinentih in so spremljevalke človeštva že na tisoče let.  V moderni dobi so se zanjo začeli zanimati tudi znanstveniki, ki jih je zanimala povezava med piramidami in človekovim zdravjem. Po poglobljenih raziskavah so bili enotni v tem, da umazana voda, ki je pod piramido, postane spet pitna, mleko ostane dlje časa sveže, vino, sadni sokovi in sadeži imajo boljši okus. Voda (pod piramido) ima dobre učinke na kožo, poškodovane kosti in živce.

Opekline in vreznine se pod piramido zdravijo bolje, zobobol in migrena prenehata, omilijo se bolečine pri revmatizmu. Večina ljudi, ki je prebila nekaj ur v piramidi, je čutila sproščenost, bolje splošno počutje, manj živčnosti in je imela manj težav s spanjem. To moč lahko prenesete tudi v vaše domove.

Bio Piramida se uporablja kot nevtralizator vseh škodljivih sevanj. S polaganjem na vaše telo hkrati izboljša vaše splošno počutje in odpravi mnoge težave ter vam krepi voljo do dela. Bio Piramida izžareva v bližnjo okolico biokozmično energijo. Je nekakšen energetski pretvornik ali generator. Čisti prostor in okrepi telo.

Stranskih učinkov nima. Pomaga pri zdravljenju raznih bolezni, med drugim glavobola, migrene, depresije, visokega in nizkega krvnega pritiska, nespečnosti, slabe cirkulacije krvi, prehlada, alergij, slabega spomina in koncentracije.

Daje občutek samozavesti in krepi voljo do dela, saj vrača energijo. Pomaga pri sprejemanju raznih odločitev.

V povezavi z nihalom odgovarja na vprašanja in pomaga pri reševanju nerešenih situacij in težave, ki nas pestijo, postanejo preteklost. Pozitivno vpliva na ljubezenska čustva. Ob poglobitvi vanjo omogoča meditacijo, ki povzroči sanjsko dinamiko.

Polaganje Bio Piramide na telo ali odpiranje energetskih kanalov čaker

Ob namenu terapije, si polagamo Bio Piramido na boleče ali okvarjeno mesto. Ob uporabi piramide s polaganjem na telo (najbolje neposredno na kožo), je potrebno luknjice piramide usmeriti proti nogam, razen pri tretmanu srca, ko jih obrnemo proti glavi. Za povečanje splošnega bio-potenciala je najprimernejša točka sončnega pleteža pleksus. Prvih tri do pet dni lahko občutimo reakcijo, ker organizem zaznava spremembe in se nanje prilagaja.

S polaganjem Bio Piramide na telo, uskladimo delovanje posameznih energetskih centrov ali čaker. Ob uporabi je potrebno, pri tretmanu 1.,2.,3. centra, luknjice usmeriti proti nogam, pri tretmanu 4.,5., in 6. pa proti glavi.

Bio Piramido je potrebno čistiti vsaj 1 x tedensko. Očistimo jo tako, da jo postavimo na svetlobo 15 do 30 minut. Pri uporabi v terapevtske namene pa jo očistimo pred in po tretmanu.

Opozorilo: ob morebitnih zdravstvenih težavah se pred uporabo posvetujte z zdravnikom!

Mere piramide
Višina: 10 cm
Širina – spodnji del: 11,5 cm

Dodatno

Bio Piramida 10Lastnosti

Teža 0.35 kg