Misli moči

Nova izdaja S prebiranjem teh afirmacij – po ene na dan, več naenkrat ali zgolj tistih, ki se vam odprejo na slepo – delate prvi korak k ustvarjanju bolj izpolnjujočega življenja. Dan za dnem … in preželo nas bo – Življenje. Louise Hay je metafizična učiteljica in predavateljica. Od leta

Misli moči 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

14.00

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Misli moči 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Misli moči 4

Opis

Nova izdaja

S prebiranjem teh afirmacij – po ene na dan, več naenkrat ali zgolj tistih, ki se vam odprejo na slepo – delate prvi korak k ustvarjanju bolj izpolnjujočega življenja. Dan za dnem … in preželo nas bo – Življenje.

Louise Hay je metafizična učiteljica in predavateljica. Od leta 1984, ko je objavila knjižno uspešnico Življenje je tvoje oz. Ozdravite!, ki je bila prodana v več kot 40 milijonih izvodov po vsem svetu, je navdihnila več milijonov ljudi. Louise uspešno dokazuje, da si lahko z afirmacijami obrnemo življenje na bolje. Je avtorica več kot 30 knjig za odrasle in otroke, med katerimi najdemo uspešnice Moč je v tebi, Telo je tvoje, Misli srca in Zmorem! Zasnovala je tudi številne tečaje, izdane na zgoščenkah in DVD-jih, je avtorica kompletov kart, spletnih tečajev in drugih pripomočkov, ki nam pomagajo živeti zdravo, veselo in izpolnjujoče.

Dodatno

Misli moči 5Lastnosti

avtor
proizvajalec
format 15,6 x 11,7 cm
leto-izida 2018
vezava Trda vezava
st-strani 365 strani