Komplet Mojstrstvo ljubezni

Dovolite, da vas karte Mojstrstvo ljubezni  usmerjajo in navdihujejo z duhom ljubezni v vseh vaših odnosih, kar je podrobno opisano v knjigi Mojstrstvo ljubezni. Po tolteškem izročilu nas k naši pravi naravi, ki je sreča, svoboda in ljubezen, vodijo tri poglavitna mojstrstva. Mojstrstvo zavestnosti, ki nas uči, da se zavedamo, kaj v resnici smo. Mojstrstvo preobrazbe nas uči,

Komplet Mojstrstvo ljubezni 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 30.89€.Current price is: 29.35€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Komplet Mojstrstvo ljubezni 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Komplet Mojstrstvo ljubezni 5

Opis

Dovolite, da vas karte Mojstrstvo ljubezni  usmerjajo in navdihujejo z duhom ljubezni v vseh vaših odnosih, kar je podrobno opisano v knjigi Mojstrstvo ljubezni.

Po tolteškem izročilu nas k naši pravi naravi, ki je sreča, svoboda in ljubezen, vodijo tri poglavitna mojstrstva. Mojstrstvo zavestnosti, ki nas uči, da se zavedamo, kaj v resnici smo. Mojstrstvo preobrazbe nas uči, kako naj postanemo duhovni bojevniki in »zalezujemo« svoja dejanja ter odzive, da bi se osvobodili priučenega znanja, ki nas vklepa. Mojstrstvo ljubezni, ki je sad prvih dveh mojstrstev. Ljubezen je življenje samo.

Mojstrstvo zavestnosti je prvi korak proti svobodi, saj ne moremo biti svobodni, če ne vemo, kaj smo in kakšno svobodo iščemo.

Mojstrstvo preobrazbe nam kaže, kako spremeniti svoje »dogovore« in prepričanja – in z njimi sanje svojega življenja.

Sad prvih dveh mojstrstev je mojstrstvo ljubezni. Ko se izmojstrimo v ljubezni, se uskladimo z Duhom Življenja, ki veje skozi nas. Tedaj nismo več telo, um ali duša; tedaj smo samo še ljubezen. Tedaj je vsako naše dejanje izraz ljubezni in ljubezen v dejanju lahko obrodi našo srečo.

Ko se torej izmojstrimo v zavestnosti, preobrazbi in ljubezni, si znova pridobimo božanstvo in postanemo eno z Bogom. To pa je Toltekov cilj.

Karte Mojstrstvo ljubezni razsvetljujejo s sporočili, ki nam kažejo, kako naj si zopet pridobimo svobodo in radost ter obnovimo v sebi duha igrivosti, ki je bistvenega pomena za naše odnose z drugimi.  Zjutraj, ko se zbudite, čez dan ali zvečer pred spanjem si vzemite čas zase, izvlecite karto in v miru preberite njeno sporočilo.

Dodatno

Komplet Mojstrstvo ljubezni 6Lastnosti

avtor
proizvajalec