Magični recepti za lepotilne razvade – Moji magični obredi

Odkrijte svoj lepotilni obred, usklajen z luninimi menami! Trideset čudovitih receptov za naravno kozmetiko vam bo pomagalo ustvariti lepotilne pripravke in izpeljati obred, osnovan na celostnem pristopu k lepoti, ki se ravna po luninih menah. S pripravki, bogatimi z vibracijami narave, boste dodobra lahko poskrbeli za svoje telo, saj združujejo tako energije lune kot energije kristalov in zdravilnih rastlin.

Magični recepti za lepotilne razvade - Moji magični obredi 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

18.90

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Magični recepti za lepotilne razvade - Moji magični obredi 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Magični recepti za lepotilne razvade - Moji magični obredi 6

Opis

Odkrijte svoj lepotilni obred, usklajen z luninimi menami!

Knjiga vas vabi, da se prek ciklov naše matere Zemlje in lune znova povežete z bistvom svoje ženskosti. Odkrili boste, da za tem stoji prava življenjska filozofija, vmes pa spoznali tudi njeno zgodovino, legende in načine, kako jo prenesti v sodobni svet.

Trideset čudovitih receptov za naravno kozmetiko vam bo pomagalo ustvariti lepotilne pripravke in izpeljati obred, osnovan na celostnem pristopu k lepoti, ki se ravna po luninih menah. S pripravki, bogatimi z vibracijami narave, boste dodobra lahko poskrbeli za svoje telo, saj združujejo tako energije lune kot energije kristalov in zdravilnih rastlin.

O AVTORICI:

Corinne De Leenheer, pobudnica kozmetičnih obredov, ki zajemajo celosten pristop k lepoti, je tesno povezana z naravo, vesoljem in njegovimi energijami. Kot vnukinja zdravilke in strokovnjakinja s področja zelišcarstva, aromaterapije in kristaloterapije že od malih nog ustvarja recepte, zasnovane na zdravilnih rastlinah in kristalnih eliksirjih, upoštevajoč njihovo energijsko moč.

Dodatno

Magični recepti za lepotilne razvade - Moji magični obredi 7Lastnosti

avtor

format

21,0 x 15,0 cm

isbn

9789617201635

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

80 strani

vezava

Mehka vezava