Lunini krogi: Povezovanje z luno in našo božansko ženskostjo

Moji magični obredi – Knjiga vas vabi, da se podate na pot odkrivanja tega osupljivega nebesnega telesa in se povežete s svojim bistvom in s svojo sveto ženskostjo. S pomočjo simbolike, astrologije, ženskih krogov ter povezovalnih obredov ob polni in prazni luni boste spoznali energije posameznih luninih men in končno našli boginjo, ki biva v vas!

Lunini krogi: Povezovanje z luno in našo božansko ženskostjo 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

18.90

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Lunini krogi: Povezovanje z luno in našo božansko ženskostjo 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Lunini krogi: Povezovanje z luno in našo božansko ženskostjo 6

Opis

Moji magični obredi

Luna je očarljiva, skrivnostna in vznemirljiva. Že od nekdaj nas navdušuje in vpliva tako na naše razpoloženje kot naš vsakdan. Kot simbol ženskosti v pravem pomenu besede jo zaznamuje cikličnost, ki je hkrati skupna tudi vsem ženskam.

Knjiga vas vabi, da se podate na pot odkrivanja tega osupljivega nebesnega telesa in se povežete s svojim bistvom in s svojo sveto ženskostjo. S pomočjo simbolike, astrologije, ženskih krogov ter povezovalnih obredov ob polni in prazni luni boste spoznali energije posameznih luninih men in končno našli boginjo, ki biva v vas!

O AVTORICI:

Alexandra Fryda Marty je pred nekaj leti naletela na osupljive zapise o luni in njenem vplivu na ženske ter posledično ustanovila Moon Sisters Paris – prostore za sestrska srečanja, namenjena ohranjanju božanske ženskosti in pogovorom o njej. Alexandra vodi ženske kroge, obrede in delavnice, kjer ženske lahko slavijo svojo ciklično naravo in se povežejo s svojo prirojeno modrostjo. Pred kratkim je odprla École des 13 lunes, kar ji omogoča, da vas na poti k božanski ženskosti lahko spremlja tudi prek spleta.

Dodatno

Lunini krogi: Povezovanje z luno in našo božansko ženskostjo 7Lastnosti

avtor

Alexandra Fryda Marty

format

21 , 0 x 15 , 0 cm

isbn

9789617201628

leto-izida

2023

proizvajalec

Hiša knjig

st-strani

80 strani

vezava

Mehka vezava