Maitreya – Duhovna pustolovščina

Maitreya je roman o starodavni Indiji, o obalah legendarne reke Saravasvati, kjer je živel veliki mojster in učitelj Parashara, ki je svoje življenje posvetil študiju Džjotiša, astrologiji vedskih modrecev. S pomočjo Ganeša, božanskega bitja s človeškim telesom in slonjo glavo, je Parashara razkril zakonitosti časa in človeških usod. Predvidel je

Maitreya - Duhovna pustolovščina 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

18.90

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Maitreya - Duhovna pustolovščina 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Maitreya - Duhovna pustolovščina 4

Opis

Maitreya je roman o starodavni Indiji, o obalah legendarne reke Saravasvati, kjer je živel veliki mojster in učitelj Parashara, ki je svoje življenje posvetil študiju Džjotiša, astrologiji vedskih modrecev.

S pomočjo Ganeša, božanskega bitja s človeškim telesom in slonjo glavo, je Parashara razkril zakonitosti časa in človeških usod. Predvidel je tragedijo lastne civilizacije ter uvidel številne nevarnosti, s katerimi se bo človeštvo srečevalo skozi tisočletja. Toda vse skupaj se je pravzaprav začelo, ko je Parashara, svojega najboljšega učenca poslal na duhovno popotovanje prek omejitev prostora, časa in smrti.

Njegovo ime je bilo Maitreya …

Avtor o knjigi:

"Knjigo posvečam neštevilnim učiteljem in njihovim učencem, ki so skozi viharje tisočletij ohranjali znanje o notranji svetlobi. Brez njih bi se džjotiša, astrologije starodavnih vedskih rišijev, danes spominjali le še kot legende."

Dodatno

Maitreya - Duhovna pustolovščina 5Lastnosti

cas-trajanja
leto-izida

2016

format

15,0 x 21,0 cm

st-strani

253 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619391563

proizvajalec

avtor