Midva: psihologija romantične ljubezni

Knjiga MIDVA je sijajno napisana razlaga o ljubezni. Ob junaškem epu o Tristanu in Izoldi, ki doživljata vso čarobnost in bolečino romantične ljubezni, nam pripoveduje o mogočnih silah, ki delujejo v nas, ko se tudi sami zapletemo v romantično iluzijo ljubezni. Kaj se takrat z nami dogaja? Robert A. Johnson

Midva: psihologija romantične ljubezni 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 26.90€.Current price is: 25.00€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Midva: psihologija romantične ljubezni 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Midva: psihologija romantične ljubezni 4

Opis

Knjiga MIDVA je sijajno napisana razlaga o ljubezni. Ob junaškem epu o Tristanu in Izoldi, ki doživljata vso čarobnost in bolečino romantične ljubezni, nam pripoveduje o mogočnih silah, ki delujejo v nas, ko se tudi sami zapletemo v romantično iluzijo ljubezni. Kaj se takrat z nami dogaja?

Robert A. Johnson v tej knjigi nazorno osvetljuje človekov notranji svet nezavednega. To je del, ki ga moramo odkriti v sebi in prepoznati, da pri zaljubljenosti ne gre le za romantično čustvo. Moški naj bi našel sozvočje s svojo nezavedno ženskostjo in ženska sozvočje s svojo nezavedno moškostjo. Ko se te lastnosti med seboj usklajujejo, v partnerski zvezi lahko izrazimo tisto, kar je v nas najboljše.

Johnson jasno poudari tudi razliko med zaljubljenostjo, ki jo poimenuje romantična ljubezen, in ljubeznijo, ki jo izvrstno opisuje kot pravo, pristno človeško ljubezen. Zanimivo jo poimenuje tudi kot »mešanje ovsene kaše«, s čimer razkriva lepoto in veličastni smisel, ki ju najdemo v preprostih in vsakdanjih rečeh: v služenju vsakdanjega kruha, upoštevanju družinskega proračuna, odnašanju smeti, v majhnem darilu, mirnem pogovoru ob koncu razburljivih dnevnih dogodkov. Vse to predstavlja razodetje svetega sredi ponižnega, navadnega in spregledanega.

Knjiga MIDVA je odlično branje za moške, ki bi želeli ponovno obuditi vrednote čustvovanja, povezanosti in duševne ozaveščenosti, in branje za ženske, ki se bodo naučile, kako začutiti in prepoznati energijo, s katero se srečujejo pri moškem.

Dodatno

Midva: psihologija romantične ljubezni 5Lastnosti

avtor
format 16,5 x 23 cm
isbn 9789612000035
leto-izida 2012
st-strani 229 strani
vezava Trda vezava