Mirnost bivanja

Neprecenljiva spoznanja, napotki in vaje za spopadanje s stresom in nezadovoljstvom na vseh področjih življenja. Za mnoge pravi duševni mir ostaja nedosegljiv. Vendar pa se lahko s preprostimi prilagoditvami svojih navad razmišljanja in delovanja, stres naučimo obvladovati, pričnemo uživati ​​v vsem pozitivnem v našem življenju in tako znamo poiskati srečo tudi v težkih časih.

Mirnost bivanja 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.95

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Mirnost bivanja 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Mirnost bivanja 6

Opis

Knjiga predstavlja neprecenljiva spoznanja, napotke in vaje za spopadanje s stresom in nezadovoljstvom na vseh področjih življenja. Skozi poglavja se boste naučili, kako svoje življenje uravnotežiti in ga narediti bolj izpolnjujočega. Postali boste bolj mirni in srečni. Knjiga vam bo pomagala najti bogate notranje rezerve pri soočanju s stresom ter tako odkriti pot samosprejemanja in miru.¸


Vsako poglavje se zaključi z 10. točkami načrta za takojšnje ukrepanje. Načrt razmišljanja in Načrt ukrepanja vam bosta ponudila pot do takojšnjih sprememb, pot k večji notranji mirnosti in uravnoteženosti.


Odkrijte, kako naj postane mir vaš običajni odziv celo takrat, ko se stvari ne odvijajo skladno z načrti.

Sledite ključnim točkam načrtov razmišljanja in ukrepanja, saj boste dobili 120 zamisli, ki vam bodo spremenile življenje na bolje in vam pomagale doseči zadovoljstvo


Mike Annesley je avtor priročnika Practical Mindfulness, ki je izšel pri založbi DK. Je tudi pesnik z objavljenimi šestimi zbirkami pesmi, vključno z daljšo pesnitvijo, ki temelji na I Chingu. S svojo poetično domišljijo in poglobljenostjo v etos praks, ki povezujejo telo, um in duha, je ustvaril na desetine uspešnih naslovov knjig s tega področja za mednarodni trg.

Steve Nobel je pisec, knjižni mentor in svetovalni mentor s področja duhovnosti. Trinajst let je bil direktor platforme Alternatives, vodilne organizacije, delujoče v Združenem kraljestvu, ki je organizirala tedenska srečanja, posvečena dviganju duhovnega zavedanja. Je tudi ustanovitelj spletnega portala Soul Matrix Healing, ki je zasnovan, da bi odprl vrata v zmožnosti naše duše.

Dodatno

Mirnost bivanja 7Lastnosti

avtor

,

format

15,0 x 21,0 cm

isbn

9789617060737

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

174 strani

vezava

Mehka vezava