Misliti modro

Dr. Sterle je bil pionir novega časa, saj je med prvimi slovensko javnost opozoril na samozdravljenje, na pomembnost diha in sproščanja in indijsko jogo, prvi pa je tudi v hvalil in opisoval kitajsko jogo in zdravilne tehnike kitajske medicine, ki jim je nato posvetil velik del svojega poklicnega življenja. Bil

Misliti modro 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

17.05

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Misliti modro 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Misliti modro 4

Opis

Dr. Sterle je bil pionir novega časa, saj je med prvimi slovensko javnost opozoril na samozdravljenje, na pomembnost diha in sproščanja in indijsko jogo, prvi pa je tudi v hvalil in opisoval kitajsko jogo in zdravilne tehnike kitajske medicine, ki jim je nato posvetil velik del svojega poklicnega življenja.

Bil je tudi prvi, ki je Slovencem predstavil meditacijo kot pot k zdravju kot tudi akupresurno tehniko za vsakdanjo rabo. Misliti modro je tretja v nizu njegovih »modrih« knjig, obenem pa tudi prva, v kateri poroča o lastnih razmišljanjih, odkritjih in spoznanjih ne le na področju zdravja in samozdravljenja, obenem pa poskusi sestaviti nekakšen sintetični povzetek vsega obstoječega znanja obstoječih in tudi preteklih civilizacij in ga vpne v »desetiški okvir«, saj je bilo število deset sveto tudi Pitagori.

Obenem pa nam tudi predstavi nekatere pomembne vidike kitajske tradicionalne medicine.

Dodatno

Misliti modro 5Lastnosti

avtor

leto-izida

2012

format

11,5 x 16,5 cm

st-strani

174 strani

vezava

Trda vezava

isbn

9789616654852

proizvajalec