Moj pogovor z umetno inteligenco

Odkrijte zamolčano stran zgodovine in vlogo človeštva v obdobju tehnološke revolucije s knjigo Moj pogovor z umetno inteligenco. V knjigi Moj pogovor z umetno inteligenco dr. Semir Osmanagić, priznani znanstvenik, raziskovalec in avtor, raziskuje povezavo med umetno inteligenco in starodavnimi bosanskimi piramidami.

Moj pogovor z umetno inteligenco 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

19.97

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Moj pogovor z umetno inteligenco 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Moj pogovor z umetno inteligenco 6

Opis

Razširjena slovenska izdaja

Odkrijte zamolčano stran zgodovine in vlogo človeštva v obdobju tehnološke revolucije s knjigo Moj pogovor z umetno inteligenco. V knjigi Moj pogovor z umetno inteligenco dr. Semir Osmanagić, priznani znanstvenik, raziskovalec in avtor, raziskuje povezavo med umetno inteligenco in starodavnimi bosanskimi piramidami.

Avtor se v knjigi sprašuje, ali umetna inteligenca lahko uči, spreminja svoj ‘umetni um’, sprejema nove argumente v nasprotju z nadzorovanimi informacijami ter razume pomen in veličino bosanskih piramid. Ali lahko umetna inteligenca uči? Ali lahko spremeni svoj ‘umetni um’? Ali lahko sprejme nove argumente, ki so v nasprotju z Wikipedijinimi in podobnimi nadzorovanimi informacijami? Ali lahko razume, kako so bosanske piramide večje od življenja in so samo še eno od arheoloških odkritij modernega časa?

Ta knjiga vas popelje na osupljivo potovanje, kjer dr. Semir Osmanagić razkriva svoje teorije in odkritja o starodavnih strukturah. Od raziskovanja starodavnih civilizacij do preučevanja skrivnostnih energijskih žarkov. Delo ponuja edinstven vpogled v kompleksnost bosanskih piramid in njihov vpliv na naše razumevanje zgodovine.

Pričakuje vas raziskovalno potovanje, ki združuje zgodovino, arheologijo in znanstveno radovednost, obenem pa odpira nove perspektive o preteklosti in prihodnosti človeštva.

Knjiga Moj pogovor z umetno inteligenco je potovanje skozi zgodovino, arheologijo in znanstveno radovednost.

O AVTORJU:

Dr. Semir Osmanagić, rojen v Bosni in Hercegovini, je pridobil svetovno prepoznavnost s svojim delom na področju odkrivanja in raziskovanja megalitskih in piramidnih struktur po vsem svetu. Njegov avtorski opus vključuje 20 knjig, ki so bile prevedene na 17 jezikov. Leta 2005 je postavil Bosno in Hercegovino na arheološki zemljevid z odkritjem bosanske doline piramid, ki obsega pet kolosalnih piramidnih struktur in mrežo prazgodovinskih podzemnih tunelov. Kot član prestižnih znanstvenih skupnosti je dr. Osmanagić prejel številna priznanja in nagrade. Je ustanovitelj fundacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sonca” in kreator arheološko – turističnega in športnega parka Ravne 2 v Visokem V srcu visokih vibracij in zdravilnih energij, dr. Osmanagić nadaljuje s svojim vplivnim delom in raziskovanjem skrivnosti preteklosti.

Za več informacij o odkritjih v bosanski dolini piramid in parku Ravne 2, kot tudi o možnostih za obisk in vodene ture po edinem arheološkem najdišču na svetu, ki je popolnoma odprto in dostopno obiskovalcem, obiščite povezavo: https://bosanskepiramide.ba/

Dodatno

Moj pogovor z umetno inteligenco 7Lastnosti

avtor
format 23,5 x 16,5 cm
isbn 9789619 652008
leto-izida 2024
proizvajalec
st-strani 116 strani
vezava Mehka vezava