Tako malo je treba

Kako lahko majhne spremembe preoblikujejo vaše življenje – Knjiga, Tako malo je treba, napisana na podlagi priljubljenega BBC-jevega podkasta Just One Thing, ubeseduje poslanstvo dr. Mosleyja, da odkriva reči, ki jih lahko uvedete v svoje vsakdanje življenje in bodo močno vplivale na vaše duševno in telesno zdravje.

Tako malo je treba 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.00

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Tako malo je treba 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Tako malo je treba 6

Opis

Kako lahko majhne spremembe preoblikujejo vaše življenje

Knjiga, Tako malo je treba, napisana na podlagi priljubljenega BBC-jevega podkasta Just One Thing, ubeseduje poslanstvo dr. Mosleyja, da odkriva reči, ki jih lahko uvedete v svoje vsakdanje življenje in bodo močno vplivale na vaše duševno in telesno zdravje.

Vsi si želimo na hiter in preprost način izboljšati svoje zdravje, toda ko govorimo o prehrani, telesni pripravljenosti in dobrem počutju, je težko ločiti zrnje od plev. In še težje odkriti spremembe, ki bi jih lahko preprosto uvedli v svoje vsakdanje življenje. Ali ste vedeli, da je uživanje čokolade dobro za vaše srce, da se lahko s petjem naravno »zadenete« in da sobne rastline dvigajo razpoloženje ter povečajo storilnost?

Dr. Michael Mosley predstavi celo vrsto reči, ki imajo tako presenetljive in zanimive učinke, da boste komaj čakali, da jih preizkusite. Kramlja s strokovnjaki, osebno preizkusi vse svoje nasvete ter vpokliče več posebnih gostov, da vam pomagajo poiskati tisto malenkost, za katero je tako malo treba, da lahko resnično spremeni vaše počutje.

»Vsi potrebujemo odmerek čudežnega zdravila Michaela Mosleyja.« The Times

»Vaši rezultati so kazalnik uspešnosti vaših navad,« pravi James Cleary v Atomskih navadah, in če poskusite katero koli od predlaganih iz knjige, Tako malo je treba dr. Michaela Mosleyja, boste izboljšali svoje zdravje in počutje.

ODLOMEK IZ KNJIGE:

»Vse več dokazov kaže, da ne morete odpraviti škode, ki jo povzroči sedenje, razen če ne namenite prav vsak dan 40 minut zmerno zahtevni vadbi. Še slabše je, če vsak dan dolgo sedite, s tem zmanjšate koristi kakršne koli vadbe.« – Odlomek iz poglavja Vstati

O AVTORJU:

Dr. Michael Mosley je televizijski voditelj, novinar in izvršni producent. Po zdravniški specializaciji v londonski bolnišnici Royal Free Hospital je petindvajset let služboval na BBC-ju, kjer je posnel številne poljudnoznanstvene dokumentarne oddaje. Danes je samostojni ustvarjalec in avtor številnih knjižnih uspešnic, Dieta 5 : 2, 8 tednov za urejen krvni sladkor, Dieta Fast 800 ter Brez muk v spanje. Je poročen in ima štiri otroke.

Dodatno

Tako malo je treba 7Lastnosti

avtor
format 21,5 x 15,0 cm
isbn 9789619632475
leto-izida 2024
proizvajalec
st-strani 206 strani
vezava Trda vezava