Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

Ko sonček vrže krožnik na tla … Ali otrok NIKOLI noče v posteljo? Se bojite stopnišč? Je čas družinskih obrokov za vas nočna mora? Dragi starši, preden se vam zmeša, vzemite v roke to knjigo. Avtorici največjega nemškega bloga za starše vas bosta naučili, kako v enem koraku umirite sebe in otroka. Osebne zgodbe in konkretni nasveti za težke primere so pravi balzam za dušo razdraženih staršev.

Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet 9

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.99

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet 10 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet 11

Opis

Ko sonček vrže krožnik na tla … Ali otrok NIKOLI noče v posteljo? Se bojite stopnišč? Je čas družinskih obrokov za vas nočna mora?

Dragi starši, preden se vam zmeša, vzemite v roke to knjigo. Avtorici največjega nemškega bloga za starše vas bosta naučili, kako v enem koraku umirite sebe in otroka. Osebne zgodbe in konkretni nasveti za težke primere so pravi balzam za dušo razdraženih staršev.

Otrok shodi in že stremi po avtonomiji. Spremeni se v malega togotneža, trmi in kljubovanju pa ni videti ne konca ne kraja. Starši pri tem običajno posežejo po zastarelih pristopih, zaradi katerih se z otroki znajdejo na nasprotnih bregovih in nihče ne popusti niti za milimeter. Avtorici s številnimi primeri iz vsakdanjega življenja in znanstvenimi dognanji pokažeta, kako v družino spet vnesemo dobro voljo. Starše spodbujata, naj zakorakajo na novo pot. Pot, ki ne temelji na pogojevanju, utesnjujočih mejah in neizprosnih posledicah. Obdobje trme je pomembno razvojno obdobje in bolje bo, če boste pluli s tokom kot proti njemu.

»Čudovit priročnik za sproščeno starševstvo.« – Bild

»Kot socialna pedagoginja lahko to knjigo priporočim VSAKOMUR, ki ima opravka z otroki, zlasti z malčki. Brez žuganja s prstom ponuja čudovite in koristne nasvete. Če se bomo tako vedli do otrok in jih razumeli, me ne skrbi za naslednjo generacijo. In to bo naša zasluga.« – Mayl90

Avtorici Katja Seide in Danielle Graf ustvarjata v Nemčiji izjemno priljubljen blog »Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet«, ki ga je obiskalo že na milijone bralcev. Živita v Berlinu in skupno imata pet otrok v razcvetu trme. Katja Seide je specialna pedagoginja, Danielle Graf pa pravna ekonomistka. Bralci bloga so ju že večkrat prosili, naj napišeta knjigo. Končno sta jih uslišali.

Dodatno

Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet 12Lastnosti

avtor

,

format

15,0 x 23,0 cm

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

234 strani

vezava

Mehka vezava