Nasveti in izkušnje iz prve roke – 1.del

Ko zbolimo, iščemo pomoč na vseh internetnih straneh, prizkušamo recepte, ki mogoče sploh niso pravi za nas. Pomoč iščemo pri zeliščarjih, ki lahko zaradi nepoznavanja ozadja bolezni svetujejo napačno. Pa si lahko pomagamo sami v dobri družbi z naravo in pridobimo hkrati veliko svežega zraka in energije? Seveda! Le oditi

Nasveti in izkušnje iz prve roke - 1.del 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.90€.Current price is: 20.80€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nasveti in izkušnje iz prve roke - 1.del 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nasveti in izkušnje iz prve roke - 1.del 3

Opis

Ko zbolimo, iščemo pomoč na vseh internetnih straneh, prizkušamo recepte, ki mogoče sploh niso pravi za nas. Pomoč iščemo pri zeliščarjih, ki lahko zaradi nepoznavanja ozadja bolezni svetujejo napačno.

Pa si lahko pomagamo sami v dobri družbi z naravo in pridobimo hkrati veliko svežega zraka in energije? Seveda! Le oditi moramo iz zaprtih prostorov svojih stanovanj in notranjih stisk. Tudi ko smo fizično slabotni, moramo spraviti svoje telo v optimalno delovanje in si pripraviti okusen, zdrav obrok hrane, ki nas bo zadovoljil. Poiščimo si primerno športno aktivnost zunaj telovadnic, v naravi, ki nas bo okrepila. Uživajmo zdravilne sadove narave.

Najboljše stvari v življenju so zastonj – izrabimo jih! Narava je pri zdravljenju vseh vrst bolezni neizčrpna. Lahko pozdravi tako na novo odkrite bolezni kot bolezni, ki jih še odkrivamo. Veliko sodbnih študij preizkuša moč delovanja zelišč. Med nabiranjem zelišč se bomo sprehodili, zadihali svež zrak ter zraven še malo potelovadili.

Zato torej raziskujmo naravo, zbirajmo nove recepte, jih preizkušajmo in skupaj z nasveti dopolnimo v knjigo receptov, prav tako, kot je zdaj pred vami.

Dodatno

Nasveti in izkušnje iz prve roke - 1.del 4Lastnosti

Teža 0.30 kg
avtor

leto-izida

2013

format

14,5 x 20,0 cm

st-strani

232 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616556316