Nebesa so resnična

Še ne štiriletni Colton Burpo je bil na pragu smrti, ko so mu morali operirati slepič. Operacijo je čudežno prestal in njegova družina je bila presrečna – ni pa pričakovala zgodbe, ki jo je Colton začel razkrivati nekaj mesecev pozneje. Colton je namreč staršem omenil, da je med operacijo zapustil

Nebesa so resnična 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 16.90€.Current price is: 16.05€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nebesa so resnična 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nebesa so resnična 4

Opis

Še ne štiriletni Colton Burpo je bil na pragu smrti, ko so mu morali operirati slepič. Operacijo je čudežno prestal in njegova družina je bila presrečna – ni pa pričakovala zgodbe, ki jo je Colton začel razkrivati nekaj mesecev pozneje. Colton je namreč staršem omenil, da je med operacijo zapustil telo, to pa podkrepil z natančnim opisom tega, kaj sta mama in oče počela na povsem drugem koncu bolnišnice, medtem ko je on ležal na operacijski mizi.

Govoril je o ljudeh, ki jih je tam srečal, čeprav jih v resničnem življenju ni poznal, in pripovedoval o stvareh, ki so se zgodile, še preden se je rodil. Starše je osupnil z opisi nebes, ki so se do zadnje podrobnosti ujemali z zapisi v Svetem pismu. Tako je z otroško nedolžnostjo in preprostim pogumom pripovedoval o srečanju z že davno preminulimi družinskimi člani ter navdušeno opisoval Jezusa, angele in Boga.
Knjiga Nebesa so resnična bo za vedno spremenila vaše dojemanje Večnosti!

Knjiga Nebesa so resnična bo za vedno spremenila vaše dojemanje večnosti in vam ponudila možnost, da boste videli in verjeli kot otroci, saj – kot pravi Colton – 'v nebesih nihče ni star in nihče ne nosi očal'.

Knjiga je že 64 tednov med petimi najbolj branimi izdajami na New York Timesovi lestvici Prevedena je v več kot 35 svetovnih jezikov, vključno z otroško serijo pa v več kot 40 jezikov.Samo v Ameriki so prodali 6 milijonov izvodov.

Dodatno

Nebesa so resnična 5Lastnosti

Teža 0.25 kg
avtor

,

leto-izida

2012

format

13,0 x 20,5 cm

st-strani

180 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789619315446