Nedokončana knjiga o tem kdo smo?

Kdo smo? Kam gremo?  Zakaj je življenje pogosto težavno in sreča izmuzljiva? Kako obvladati svoj neomejen potencial in uresničiti svoj namen? Bliskovit tempo življenja nam dopušča zelo malo časa in prostora, da razmislimo o teh ključnih vprašanjih, pa vendar je bolj pomembno kot kdajkoli prej, da jih naslovimo. Prišel je čas,

Nedokončana knjiga o tem kdo smo? 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

15.95

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nedokončana knjiga o tem kdo smo? 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nedokončana knjiga o tem kdo smo? 3

Opis

Kdo smo? Kam gremo?  Zakaj je življenje pogosto težavno in sreča izmuzljiva? Kako obvladati svoj neomejen potencial in uresničiti svoj namen?

Bliskovit tempo življenja nam dopušča zelo malo časa in prostora, da razmislimo o teh ključnih vprašanjih, pa vendar je bolj pomembno kot kdajkoli prej, da jih naslovimo. Prišel je čas, ko moramo prenehati polniti svoje glave z vse več podatki in se ozreti navznoter ter ponovno odkriti kdo smo v resnici.

Knjiga pred vami je nastajala 35 let. Spisal jo je nekdo, ki prihaja iz različnih kultur in religij ter je nenehno sledil svojemu srcu, čeprav so ga pestile težke osebne tragedije.

Nedokončana knjiga o tem kdo smo združuje znanost, filozofijo, religijo in duhovnost ( 4 stebre človeške modrosti) ter predlaga inovativne premike v osebnem in kolektivnem razmišljanju, ki bodo za večne čase preoblikovali naše razumevanje vednosti, resničnosti in tega, kdo v resnici smo.

Globoko zajemite sapo, kajti ta knjiga vas bo popeljala dlje, kot ste si predstavljali.

Saj knjiga sama pravi: tisti, ki išče, je odgovor.

Dodatno

Nedokončana knjiga o tem kdo smo? 4Lastnosti

avtor

format

14,0 x 21,5 cm

isbn

9789619463802

leto-izida

2019

proizvajalec

st-strani

171 strani

vezava

Mehka vezava