(Ne)srečni konci

Priročnik za soočenje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju Avtorica Ana Čertanec je v knjigi (Ne) srečni konci predstavila svoj pogled na soočenje z življenjem po razhodu s partnerjem in na iskanje novega. S knjigo poskuša v bralcu vzbuditi zavedanje, da veličina človeka ni odvisna

(Ne)srečni konci 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 13.00€.Current price is: 12.35€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • (Ne)srečni konci 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

(Ne)srečni konci 4

Opis

Priročnik za soočenje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju

Avtorica Ana Čertanec je v knjigi (Ne) srečni konci predstavila svoj pogled na soočenje z življenjem po razhodu s partnerjem in na iskanje novega.

S knjigo poskuša v bralcu vzbuditi zavedanje, da veličina človeka ni odvisna od tega, kako se odzove v trenutku vzponov, temveč kako se sooča s padci v življenju. Ob prebiranju se bodo bralcu porodile mnoge asociacije na dogodke in občutja iz lastnega življenja. V knjigi avtorica izraža svoje mišljenje in deli prvoosebne izkušnje, bralca pa spodbuja k lastnemu razmišljanju, saj verjame, da lahko le z razumevanjem dogodkov, ki se nam zgodijo, te dogodke sprejmemo in srečno zaživimo dalje.

Knjiga je razdeljena na tri vsebinske sklope: soočanje z razhodom, iskanje novega partnerja in potrebne sestavin za uspešen partnerski odnos.

O AVTORICI

Dr. Ana Čertanec je diplomirala na Pravni fakulteti in Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in doktorirala iz prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Poučuje na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer s študenti deli svojo strast do prava. V življenju vedno išče nove izzive in knjiga pred vami je eden izmed njih. Zanjo se je odločila, ker je začutila, da bi lahko s svojimi izkušnjami na področju partnerskih odnosov marsikomu olajšala eno izmed najtežjih obdobij v življenju.

Dodatno

(Ne)srečni konci 5Lastnosti

avtor
cas-trajanja
proizvajalec
format 14,5 x 20,9 cm
isbn 9789619433508
leto-izida 2017
st-strani 175 strani
vezava Mehka vezava