Nič več prijazen fant

Prijazni fantje so prepričani da bodo ljubljeni, njihove potrebe zadovoljene in da bo njihovo življenje teklo gladko in mirno, če bodo le vse storili tako, kot je prav. Svetovna uspešnica o medsebojnih odnosih, napisana posebej za moške!

Nič več prijazen fant 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.00

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Nič več prijazen fant 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Nič več prijazen fant 6

Opis

Prijazni fantje so prepričani da bodo ljubljeni, njihove potrebe zadovoljene in da bo njihovo življenje teklo gladko in mirno, če bodo le vse storili tako, kot je prav. Svetovna uspešnica o medsebojnih odnosih, napisana posebej za moške!

Prijazni fantje so prepričani, da bodo ljubljeni, njihove potrebe zadovoljene in da bo njihovo življenje teklo gladko in mirno, če bodo le vse storili tako, kot je prav. Svetovna uspešnica o medsebojnih odnosih, napisana posebej za moške!

Prepričani so, da niso dobri takšni, kot so in da morajo postati takšni, kot od njih pričakujejo drugi. Zato prevzemajo skrb za druge, rešujejo situacije, prikrivajo svoje pomanjkljivosti in čustva, zanemarjajo svoje potrebe, ne postavljajo meja, niso iskreni, se izogibajo konfliktom, vse v upanju, da bodo v zameno končno dobili potrditev, ljubezen, seks ali priznanje v službi. In kadar njihove strategija ne deluje – kar je pogosto – se še bolj trudijo početi isto, kot prej.

Zaradi ujetosti v ta začaran krog se zna zgoditi, da prijazni fantje niso več tako zelo prijazni, temveč jezni, zamerljivi, neiskreni, pasivno agresivni in predvsem zmedeni, saj ne razumejo, zakaj ne morejo vzpostaviti takšnih odnosov, kot jih želijo, zakaj imajo težave v spolnosti in zakaj drugi ne cenijo njihovega truda.

Dr. Robert Glover, ki zase pravi, da je tudi sam okrevajoči prijazni fant, je pomagal že številnim moškim po vsem svetu, da so odkrili vzroke, zakaj so takšni, kot so, se soočili s svojimi strahovi, postavili svoje potrebe na prvo mesto, ustvarili takšne odnose z svojimi bližnjimi, kot so si jih vedno želeli, izboljšali svoje seksualno življenje, poiskali svoje resnične strasti in začeli uspevati v svojem poklicnem okolju.

»Ni vam treba postati boljša verzije sebe, da bi bili ljubljeni, vaše potrebe zadovoljene in živeli dobro življenje. Samo biti morate, kar v resnici ste. Dejansko so vam ves čas v napoto prav stvari, ki jih skušate skriti ali se jih znebiti.«
– Dr. Robert A. Glover

»Globoko v srcu vsi hrepenimo, da bi bili razumljeni, sprejeti in ljubljeni taki, kot v resnici smo. Vendar nas družba s svojimi pričakovanji in normami pogosto prisili, da nosimo maske, prikrivamo svoje želje in zatiramo svoja resnična čustva. Tako postajamo vse bolj sužnji lastnih prepričanj, ujeti v okvire navidezne prijaznosti, ki nam preprečuje polno živeti pristnost, po kateri v srži hrepenimo.«
– Borut Bric, terapevt in vodja slovenskih Moških skupin Nič več prijazni fant

O avtorju:
Dr. Robert Glover je družinski terapevt z več kot 30 let izkušenj svetovanja na področju medsebojnih odnosov in vodilni strokovnjak za sindrom prijaznega fanta. Je tudi avtor številnih svetovnih uspešnic. Živi v Mehiki, kjer piše, svetuje in vodi delavnice za moške. Je srečno poročen in oče. Na njegovi internetni strani lahko najdete številne zapise, članke in delavnice na temo medsebojnih odnosov, spolnosti in kariere.

Dodatno

Nič več prijazen fant 7Lastnosti

avtor
format 14,8 x 21,0 cm
isbn 9789617205077
leto-izida 2023
proizvajalec
st-strani 236 strani
vezava Mehka vezava