Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite?

Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite? 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.00

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite? 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite? 6

Opis

Ogromno ljudi verjame, da je njihova sreča odvisna od partnerstva. V resnici vam ni treba biti v partnerstvu z drugo osebo, da ste lahko srečni. Preprosto si lahko izberete, da se vsak dan zbudite in ste srečni. Če iščete še en priročnik, ki vam bo povedal, kaj delate narobe in kaj morate narediti, da ustvarite popoln odnos, potem ta knjiga ni za vas. Če ste se kdaj spraševali, kako bi bilo imeti odnose s partnerjem, prijatelji ali s sabo, ki bi vam omogočali, da bi ustvarjali več možnosti na vseh področjih življenja, potem je ta knjiga povabilo, da to dejansko lahko imate.

O AVTORJU
SIMONE MILASAS je dama, ki ve, kako biti ženska. Delovala je v različnih panogah in vodila različna podjetja. Trenutno potuje in facilitira seminarje Access Consciousness. Prav tako ima ogromno spletnih seminarjev in vedno sprašuje po novih možnostih. Več: www.simonemilasas.com.

BRENDON WATT je govorec, podjetnik, poslovnež in življenjski mentor. Je avstralski direktor Access Consciousnessa, ki predstavlja sklop preprostih, delujočih orodij, ki spreminjajo življenja v trenutno 176 dežavah po svetu. Prav tako je facilitator številnih Accessovih specialnih programov. Več: www.brendonwatt.com.

Dodatno

Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite? 7Lastnosti

avtor ,
format 14,0 x 12,0 cm
isbn 9789617090611
leto-izida 2020
proizvajalec
st-strani 166 strani
vezava Mehka vezava