Vile za lahko noč

Vile za lahko noč 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.00

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vile za lahko noč 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vile za lahko noč 6

Opis

Navdihujoče, vesele zgodbe, ki jih prebirate otroku, da bi ga prevzele, potolažile in poučile.

Dobrodošli v čarobnem svetu vil – v svetu, kjer narava oživi s škrati in vilinci, ki so včasih plašni, drugič igrivi, uvidevni ali nagajivi, vedno pa pripravljeni deliti svoj svet z ljudmi – če si le vzamemo čas, da pogledamo okrog sebe.

Prebiranje teh zgodb skupaj z otrokom bo tako vam kot njemu pomagalo bolj ceniti živalsko-rastlinski svet. 20 zgodb v tej knjigi pooseblja načela, s katerimi se učimo upoštevati naravo, se usklajevati z njenim ritmom in ceniti njeno lepoto, da bi naslednji rodovi lahko užili več sožitja s svetom, kot ga je naš.

PRELISTAJ KNJIGO >>

S temi zgodbami o vilah otroka lahko usmerite proč od izzivov preteklega dne, ga pomirite in mu pomagate zdrkniti v mehak sen.

Prvi odstavek vsake od njih je namenjen vizualizaciji, ki naj otroku pomaga vstopiti v dogajanje. Povabi ga, naj se sprosti, otrese misli in si samega sebe predstavlja v gozdu, ob morju ali kjer koli to veleva pripoved.

Vizualizacija je posebna vrsta meditacije, ki utegne biti otrokom še posebej všeč. Pomagala jim bo razviti domišljijo in sposobnost vživljanja, pa tudi spretnosti reševanja težav. S spodbujanjem otroka, da si povsem po svoje predstavlja to, kar se dogaja v zgodbi, ga učite, kako naj z razdalje pogleda na svoje vsakodnevne skrbi in si ogleda nove možnosti, ljudi, kraje in pustolovščine.

Afirmacije na koncu vsake od zgodb želijo priklicati miren občutek zaokrožitve. Nežno se pogovorite o njih in se dotaknite vsega, kar teži ali bega otroka. Pozorno prisluhnite, kaj ima povedati, in si zapomnite, kaj mu je všeč in tudi česa v zvezi z liki in dogodki ne mara. Če je treba, ga pomirite ali mu kaj razložite. Ko bo počasi tonil v spanec, ga nežno poljubite za lahko noč in mu zaželite sladke sanje.

AVTORJI KNJIGE:

Karen Wallace je napisala že ogromno otroških zgodb, kar nekaj od teh je bilo nagrajenih.

Lou Kuenzler je začela svojo ustvarjalno kariero kot gledališka režiserka, zdaj pa je uspešna pisateljica knjig za otroke.

Katy Moran je angleška pisateljica mladinskih romanov, ki z družino živi na meji z Walesom.

Anne Civardi, urednica zgodb, je kiparka ter avtorica in urednica otroških knjig. Živi in dela v Londonu.

Dodatno

Vile za lahko noč 7Lastnosti

avtor

Karren Wallace , Lou Kuenzler

format

19 , 3 x 24 , 5 cm

isbn

9789617090376

leto-izida

2020

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

144 strani

vezava

Trda vezava