Priročnik za tarot

"Tarot lahko opišemo kot božjo slikanico, lahko ga primerjamo z nebeško partijo šaha, kjer barve kart premikamo po šahovnici štirih elementov." – Frieda Harris, ki je naslikala komplet kart Toth, Aleistra Crowle-ja Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Z razkošjem simbolike in sugestivno močjo nas karte silno

Priročnik za tarot 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 22.70€.Current price is: 21.56€.

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Priročnik za tarot 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Priročnik za tarot 3

Opis

"Tarot lahko opišemo kot božjo slikanico, lahko ga primerjamo z nebeško partijo šaha, kjer barve kart premikamo po šahovnici štirih elementov."
– Frieda Harris, ki je naslikala komplet kart Toth, Aleistra Crowle-ja

Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Z razkošjem simbolike in sugestivno močjo nas karte silno prevzamejo in nam dajejo čutiti, da je v njih neka brezdanja skrivnost, možnost, da si lahko odpremo »magične oknice« zavesti. Tako kot mistična in ezoterična veščina je tarot tudi sredstvo za razumevanje in reševanje vprašanj ter dilem vsakdanjega življenja. Oseminsedemdeset simbolov upodablja arhetipe notranjih in zunanjih doživetij, ki prevladujejo v človekovem življenju. Da bi tarot razumeli in obvladali, ga moramo spoznati. Priročnik za tarot je ena najboljših in najpopolnejših knjig s tega zanimivega področja.

V knjigi boste našli splošno zgodovino in uporabo tarota. Poglavje o veliki arkani globinsko raziskuje splošna načela ali arhetipe, ki jih vsak človek izkusi v različnih življenjskih obdobjih. Naslednji del govori o stopnjah mojstrstva, ki jih dosežemo v življenju, predstavljene pa so s kraljevskimi kartami. Sledijo jim karte od asa do desetice v vseh štirih barvah, mala arkana, ki odseva naše duševne, čustvene in duhovne izzive in prirojene talente. Metodološka pravila, ki sledijo, je avtorica razvijala dolgo časa in preskusila na več tisoč ljudeh, da bi odkrila, kako simboli delujejo. Vsa preverjena spoznanja so bila podlaga za upodobitve več vrst polaganj kart.

Dodatno

Priročnik za tarot 4Lastnosti

Teža 0.55 kg
avtor

leto-izida

2012

format

23,5 x 17,0 cm

st-strani

299 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616804509

proizvajalec