Projektor posebne realnosti

Delovni zvezek za transurferje Osnovna naloga Projektorja je urejanje vaših misli. Pomagati mora, ali natančneje, potisniti vas mora, da se končno opredelite, kaj želite v realnosti doseči, imeti, da narišete tako sliko svojega življenja, kakršnega si želite živeti. Če boste vse svoje misli in dejanja usmerili k cilju in boste

Projektor posebne realnosti 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 27.90€.Current price is: 26.50€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Projektor posebne realnosti 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Projektor posebne realnosti 6

Opis

Delovni zvezek za transurferje

Osnovna naloga Projektorja je urejanje vaših misli. Pomagati mora, ali natančneje, potisniti vas mora, da se končno opredelite, kaj želite v realnosti doseči, imeti, da narišete tako sliko svojega življenja, kakršnega si želite živeti.

Če boste vse svoje misli in dejanja usmerili k cilju in boste nenehno, sistematično, ciljno vrteli v mislih svoj film, v katerem ste svoj cilj že dosegli in postali, recimo, finančno neodvisni, se bo tudi na zunanjem ekranu – v resničnosti slika postopno prilagodila temu in vaš cilj bo dosežen. Prej ali slej se bo to zgodilo. Realnost nima nobene druge izbire – taka je njena lastnost. Niste samo vi odvisni od realnosti, tudi ona je odvisna od vas. Vprašanje je le, na čigavi strani je pobuda. S tem delovnim zvezkom bo pobuda vaša in ustvarili si boste lahko svojo, posebno realnost.

O avtorju:
Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike. Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.

Dodatno

Projektor posebne realnosti 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0cm
isbn 9789617033953
leto-izida 2019
proizvajalec
st-strani 391 strani
vezava Mehka vezava