Recite ne mesu

Še nikoli ni bilo lažje zmanjšati količine mesa in rib, ki jih zaužijete. In še nikoli ni bilo pomembneje, da to storite.

Recite ne mesu 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

6.90

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Recite ne mesu 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Recite ne mesu 5

Opis

Dnevi pohanega sira in omejenih menijev so mimo. živimo v času razcveta brezmesne prehrane, blagoslovljenem z mnoštvom mesnih nadomestkov ki jih lahko kupimo v supermarketih in naročimo’ v vegetarijanskih restavracijah.


Svet se je spremenil in z njim tudi način, kako proizvajamo meso. Hrane več ne lovimo in tudi kmetuje se več ne na lokalni ravni. živinoreja je postala globalni posel in njena potrošnja je ogromna; golta zemljo in vodo ter proizvaja ogromne količine toplogrednih plinov, kar resno obremenjuje naše okolje.


Združeni narodi so napovedali, da bo svetovno prebivalstvo do leta 2050 naraslo na 9 milijard in da bomo potrebovali sredstva, vredna treh planetov, da bi ohranili naš trenutni življenjski slog.

Zaradi velikega tehnološkega napredka Pri proizvodnji hrane, vključno z zmožnostjo ustvarjanja alternativnih mesnih izdelkov, ki so videti kot in imajo okus po živalskem mesu, mnogi ljudje menijo, da ubijanje živali zaradi hrane ni etično sprejemljivo.

Dodatno

Recite ne mesu 6Lastnosti

avtor
format 10,8 x 14,8 cm
isbn 9789619521816
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 127 strani
vezava Mehka vezava