Ščepec Védenja – zamolčane zdravilne moči začimb TV 2. izdaja

V Ščepcu rešitve ste izvedeli, kakšne pozabljene moči se skrivajo v začimbah. Zdaj je čas, da naredimo še en korak naprej in odkrijemo, v čem je njihova skrivnost. Kako premorejo včasih nerazložljive učinke? Katere so prave za nas? Kako jih varno uporabiti? Knjiga prinaša združitev Védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta

Ščepec Védenja - zamolčane zdravilne moči začimb TV 2. izdaja 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 39.90€.Current price is: 37.90€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ščepec Védenja - zamolčane zdravilne moči začimb TV 2. izdaja 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ščepec Védenja - zamolčane zdravilne moči začimb TV 2. izdaja 5

Opis

V Ščepcu rešitve ste izvedeli, kakšne pozabljene moči se skrivajo v začimbah. Zdaj je čas, da naredimo še en korak naprej in odkrijemo, v čem je njihova skrivnost. Kako premorejo včasih nerazložljive učinke? Katere so prave za nas? Kako jih varno uporabiti?

Knjiga prinaša združitev Védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe pogosto veliko bolj močne, varne in pametne od registriranih zdravil.
Tokrat boste spoznali še posebej kompleksne in mogočne začimbe, ki znajo pomagati tudi tam, kjer uradna medicina nima rešitev in zdravi zgolj simptome – pri virusu HIV, herpesu, okužbah z bakterijami, odpornimi na antibiotike, pri multipli sklerozi, demenci, Alzheimerjevi in parkinsonovi bolezni, revmi in putiki, boleznih srca in ožilja, hormonskih težavah itd.

In ker so trditve, ki jih boste v tej knjigi prebrali, včasih zares osupljive, je temu primerna tudi teža dokazov, ki še nikoli v svetovni literaturi niso bili zbrani in objavljeni na enem mestu.

 

 

Dodatno

Ščepec Védenja - zamolčane zdravilne moči začimb TV 2. izdaja 6Lastnosti

leto-izida 2013
format 16,0 x 23,0 cm
st-strani 380 strani
vezava Trda vezava
isbn 9789619345207
proizvajalec
avtor , , ,