Škrati, ki se jim svetijo podplati

Škrati, ki se jim svetijo podplati 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 16.90€.Current price is: 16.05€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Škrati, ki se jim svetijo podplati 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Škrati, ki se jim svetijo podplati 6

Opis

Ta interaktivna knjiga spominja na delovni zvezek za otroke za samostojno ustvarjanje ali kvalitetno skupno druženje s starši ali skrbniki. Združuje zgodbo o Maši in Timu, ob kateri otroci osebnostno rastejo in spoznavajo pomen potrpežljivosti.

Vaje v knjigi omogočajo otroku razvoj samozavesti, avtentičnosti in potrpežljivosti. Otrok knjigi tudi likovno soustvarja.


Staršem in skrbnikom pa knjiga doprinese tudi igro o škratih, ki se jo lahko igrajo kjerkoli in kadarkoli ter tako pri vzgoji pomagajo otroku razvijati potrpežljivost.

Priložena vodena meditacija za otroke prebujanja otrokovo zavedanje lastne moči potrpežljivosti.


Primerno za otroke od 3 do 10 leta starosti.


Maša in Tim sta bratec in sestrica. Sta zelo neučakana in vedno hočeta imeti vse takoj. Mama ju potrpežljivo uči, kako vse potrebuje svoj čas in da vsega na potrebujeta takoj, a Maša in Tim to težko sprejmeta. Nekega noči preplavi pokrajino poseben val čarovnije in mama začne čudežno vohati v zraku sladko, kar pomeni, da bodo kmalu prišli škrati, ki se jim svetijo podplati.


Knjiga Škrati, ki se jim svetijo podplati je posebna knjiga, ki otroku in družni ponuja cel paket spoznavanja in učenja o potrpežljivosti. Knjiga vsebuje:

  • Zgodbo o Timu in Maši
  • Naloge za osebno rast otrok
  • Naloge za spodbujanj ustvarjalnosti
  • Družinsko igro o škratih
  • Pravljično meditacijo za otroke
  • Spletni program za starše o potrpežljivosti

Aleksandra Pinterič je pisateljica in mentorica mamicam za vzgojo in drugačen pogled na življenje. Njeno poslanstvo je prižigati lučke v mamah, ker s tem prižiga luč prihodnosti. Njeni najbolj prodaji knjigi sta Hanina božična želja in Mami, nekdo v moji glavi pravi, da … Je tudi kreatorka programa za ženske Zadovoljna v sebi ter šole za mamice Postani zadovoljna in srečna mama.


Intervju z avtorjem

1. Od kod ste črpali navdih za pisanje knjige?

Knjiga je nastala iz osebnih izkušenj na poto starševstva, ko sem sem spraševala, kako otroka naučiti potrpežljivosti in da so reči ob tem tudi zabavne. Škrati, ki se jim svetijo podplati so najbolj čarobni del mojega materinstva, ker kadar je dišalo v zraku po sladkem, se je začel čarobni čas učenja potrpežljivosti in premagovanja strahu.

2. Komu je knjiga namenjena?

Knjiga je namenjena najprej otrok starim med 3 in 10 let, da ob knjigi spoznajo sovjo nepotrpežljivost in na pozitiven način spoznavajo, kako je potrpežljivost lahko koristna.  Knjiga vsebine navodila za naloge v knjigi in tako ponuja staršem vodenje, kako knjigo uporabiti v vzgoji.

Igra o škratih, katere opis se nahaja v knjigi pa je darilo za celo družino, ker kadar pridejo škrati, ki nosijo bonbone zavite v zvezdni papir, v zraku diši po sladkem in takrat… To je posebni čas za otroško domišljijo.

3. Kakšno je sporočilo knjige?

Potrpežljivost je mišica, ki je nenehno treniramo in je pomembna sestavina za naše odnose.

Dodatno

Škrati, ki se jim svetijo podplati 7Lastnosti

avtor
format 21,0 x 21,0 cm
isbn 9789619520475
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 32 strani
vezava Mehka vezava