Stolpič zeleni fluorit

Zeleni fluorit se uporablja za uravnovešanje duha, duše in telesa. Je odličen harmonizator, vzpostavlja red in spodbuja mir v umu, telesu in okolju. Močno je povezan z inteligenco in mentalnimi sposobnostmi.

Stolpič zeleni fluorit 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Stolpič zeleni fluorit 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Stolpič zeleni fluorit 6

Opis

Zeleni fluorit se uporablja za uravnovešanje duha, duše in telesa. Je odličen harmonizator, vzpostavlja red in spodbuja mir v umu, telesu in okolju.

Močno je povezan z inteligenco in mentalnimi sposobnostmi.

Če želite globljo intuicijo in povezavo s psihičnimi močmi, vam lahko pomaga tudi zeleni fluorit. Zeleni fluorit zagotavlja jasen kanal do duhovnega sveta in čisti negativno energijo iz duhovnega okolja.

S sposobnostjo čiščenja in absorbiranja negativnosti iz okolja je zeleni fluorit znan po svoji sposobnosti, da sproži prenovo. Nove misli, kreativne ideje in rešitve problemov ter nova prepričanja.

Zeleni fluorit in čakre

Večina kristalov se zaradi svoje vibracije naravno uskladi z določeno čakro. Zeleni fluorit se popolnoma uskladi s srčno čakro in pomaga ohranjati srčno čakro odprto in uravnoteženo.

Srčna čakra je mesto, kjer najdemo svoj pravi jaz. Oseba z uravnoteženo srčno čakro odkrito in samozavestno govori svojo resnico. Njihova dejanja in besede se ujemajo z najbolj resnično in najglobljo različico njih samih.

Zaprta ali neuravnotežena srčna čakra se lahko pojavi zaradi pretekle ali trenutne travme. Ko je srčna čakra neuravnotežena, se lahko oseba počuti, da jo nekaj ali nekdo nadzoruje.

Ker je srčna čakra lokacija naših najglobljih želja in sedež idej, ki se jim upiramo, je izjemno pomembno, da jo ohranjamo odprto in uravnoteženo.

Zeleni fluorit pomaga odpreti našo srčno čakro.

Medtem ko je zeleni fluorit povezan s srčno čakro, je tudi močno povezan s čakro tretjega očesa, ki nadzoruje zavest. Čakro tretjega očesa je mogoče uravnotežiti z zelenim fluoritom, izboljšati zaznavanje in tako, da vam pomaga videti situacije jasno, namesto skozi tančico čustev.

Velikost: cca 6 cm

Dodatno

Stolpič zeleni fluorit 7Lastnosti

Vrsta Kamna

Astrološko znamenje

,

,

,

,