Striptiz v dvoje

Striptiz v dvoje 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.95€.Current price is: 24.00€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Striptiz v dvoje 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Striptiz v dvoje 6

Opis

Striptiz v dvoje je nadaljevanje uspešnice Solo v dvoje. Avtor na ruševinah iluzij išče zdrave temelje in trdne gradnike dobrega partnerskega odnosa. Med njimi ne boste našli nekaterih najbolj pričakovanih. Zagotovo bodo razočaranl vsi, ki v zvezde kujejo brezpogojno ljubezen, popolno zvestobo in iskrenost. Knjiga je namenjena vsem, ki jih zanima ozadje zapletov v partnerskih odnosih in si želijo jasnejše usmeritve, kje in kako začeti, ko spontana graditev odnosa ne zadošča več. Poleg primerov iz terapevtske prakse je uporabil nasvete, ki jih je pred leti pisal na portalu Med.over.net, zadnja leta pa v časopisu Nedelo.

IZ KNJIGE

Ena naših najglobljih in najmočnejših želja je, da bi bili opaženi in sprejeti taki, kot smo. Intimnejši je odnos, izrazitejša je ta želja. Vrh piramide intimnih odnosov je pri odraslem rezerviran za partnerski odnos. Naravnost absurdno je, da se prav v odnosu, kjer pričakujemo najgloblje sprejemanje, najbolj skrivamo in pretvarjamo. Tragičen nesmisel je pričakovanje, da nas bo partner razumel, ujel in začutil, kjer se še sami skrivamo pred sabo ali ne znamo najti pravih besed za to, kar se nam dogaja.

Dva, ki sta se odločila, da bosta vztrajala skupaj, naj bi odpirala obrambne zidove, snemala masko za masko in odstirala sloje tančic – dokler se drug ob drugem popolnoma gola ne počutita dovolj varno in brez sramu. Tak striptiz v dvoje je edina možnost, da se jima želja po stiku in bližini uresniči. Z vsakim razkritim delom njunih duš se poveča možnost, da se jima uresniči tiha, a močna želja: Opazi, začuti, razumi in sprejmi me takega, kot sem.

Resnični stik in bližina sta darilo za dva, ki si na koncu upata povsem gola pogledati v oči, zdržati pogled in se nežno objeti. A darilo ima omejen rok trajanja. Jutri je nov dan z novimi temami in izzivi – priložnost za še en striptiz. V dvoje!

O AVTORJU

Izidor Gašperlin, terapevt, predavatelj in publicist

V svojem terapevtskem centru deluje kot partnerski in družinski terapevt. Ima bogate izkušnje z mnogih področij, med drugim je bil učitelj, inovator, dolga leta direktor in uspešen fotograf. Več let je svetoval v Partnerski in družinski posvetovalnici na portalu Med.Over.Net, zadnja leta pa v časopisu Nedelo.

Ob dolgoletnem terapevtskem delu izvaja tudi delavnice in predavanja za splošno javnost, šole in podjetja. Osrednja tema njegovih predavanj je izjemen pomen čustev za odnose. Navdušuje s svojim neposrednim in sproščenim pristopom, na enostaven in konkreten način govori o zapletenih zadevah iz naših odnosov.

V zadnjem času se vedno bolj usmerja v publicistiko. S članki in intervjuji, sodelovanjem v tv oddajah in na raznih omizjih želi prispevati k osveščanju javnosti o pomenu čustev za osebno rast in odnose.

Leta 2016 je izdal uspešnico Čutim, torej sem!, v kateri na izviren in iskriv način preko čustev povezuje osebno rast, duhovnost in psihologijo. V knjigi Človeška ljubezen, izdani leta 2017, je bil eden od dopisovalcev Mance Košir. Septembra 2020 je izdal knjigo Solo v dvoje, v kateri neusmiljeno razbija najbolj znane mite o ljubezni in partnerskih odnosih.

ODZIVI NA KNJIGO

Knjiga je pisana tako doživeto, da se čuti, da je Izidor vanjo vtkal tudi iz osebne in ne samo terapevtske izkušnje. Čuti se osnovna namera, iskrena želja pomagati parom v težavah, a ne samo njim. Knjiga je prav tako namenjena zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ljudem, ter je prava biblija za tiste, ki travmirajo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni.
Desa Muck, publicistka, dramatičarka in pisateljica

Knjiga se mi zdi še boljša od Sola v dvoje – bolj jasna, eksplicitna, z manj prispodobami. Ker jaz pač želim bolj priročnik – jasno in neizprosno. Tovrstnih knjig ne berem “za dušo” in za tešitev domišljije, ampak imajo zame uporabno vrednost. In s tega vidika je Striptiz v dvoje res odličen!
Aleksandra Kocmut, pisateljica in lektorica obeh knjig

Kdor bere Gašperlinovo knjigo, ne more pobegniti pred samim seboj, saj avtor bralca nagovarja z jasno besedo, prekvašeno z osebnimi in terapevtskimi izkušnjami. Postani odgovoren za svoje življenje, poskrbi zase! Partner ti ne more povzročiti trpljenja, kajti sami izbiramo svoje čustvene odzive. Pokaži, izrazi, kaj čutiš. Samospoštovanje je ključ, pristnost je življenjski sok odnosov.
Manca Košir, publicistka in pisateljica

Vedno sem vesela, ko odkrijem knjigo, ki se lepo bere. Še raje tako, ki me prebere vsaj v kakem delu. Najraje v tistem, ki se je pred mano še skrival. Tako sva se brali s Striptizom v dvoje. Izidor z lepimi besedami a brez leporečenja in s svojo neposrednostjo sili k odstiranju mask in snemanju oklepov, ki si jih nadanemo v odnosih.
Barbara Kreš, partnerska in družinska terapevtka

Dodatno

Striptiz v dvoje 7Lastnosti

avtor
format 163 x 22 x 237
isbn 978-961-94098-2-4
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 254 strani
vezava Mehka vezava