Sveti les Palo Santo “Holly Wood” – 1 palčka

Palo Santo se uporablja za energijsko – spiritualno čiščenje; za zdravljenje telesa in duha; za relaksacijo, saj ima neverjetno čaroben in čudovit vonj; za razstrupljanje; kot insekticid (deluje proti komarjem); za čiščenje prostorov – energijsko ter tudi prežene slabe vonjave. Količina: 1 palčka

Sveti les Palo Santo "Holly Wood" - 1 palčka 7

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

2.50

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Sveti les Palo Santo "Holly Wood" - 1 palčka 8 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Sveti les Palo Santo "Holly Wood" - 1 palčka 9

Opis

Palo Santo oz. Sveti Les je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike.

Palo Santo se uporablja za energijsko – spiritualno čiščenje; za zdravljenje telesa in duha; za relaksacijo, saj ima neverjetno čaroben in čudovit vonj; za razstrupljanje; kot insekticid (deluje proti komarjem); za čiščenje prostorov – energijsko ter tudi prežene slabe vonjave.

Uporablja se kot duhovni pripomoček za zdravljenje in čiščenje negativnih energij.  Lahko se uporablja tudi za odganjanje mrčesa, za pomoč pri težavah s prehladom, glavobolih, deluje proti stresu, anksioznosti,…

UPORABA: prižgeš paličico lesa ter pustiš, da gori cca 1 minuto, nato ugasneš plamen ter držiš paličico še nekaj časa v roki dokler gre iz nje dim.

Količina: 1 palčka

Dodatno

Sveti les Palo Santo "Holly Wood" - 1 palčka 10Lastnosti

Teža 0.09 kg
proizvajalec