Tako široko srce – H koreninam miru v Palestini in Izraelu

Knjiga Tako široko srce je prišla ravno pravi čas za razumevanje globljega pomena Svete dežele, dogajanja v njej in njenih ljudi. Vsebuje meditacije in kozmograme in vsakomur ponuja možnost sodelovanja pri reševanju spora v deželi, ki odseva stanje sveta. Leta 2001 sta se Marko in Ana Pogačnik s skupino odpravila

Tako široko srce - H koreninam miru v Palestini in Izraelu 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 20.70€.Current price is: 19.66€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Tako široko srce - H koreninam miru v Palestini in Izraelu 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Tako široko srce - H koreninam miru v Palestini in Izraelu 3

Opis

Knjiga Tako široko srce je prišla ravno pravi čas za razumevanje globljega pomena Svete dežele, dogajanja v njej in njenih ljudi. Vsebuje meditacije in kozmograme in vsakomur ponuja možnost sodelovanja pri reševanju spora v deželi, ki odseva stanje sveta.

Leta 2001 sta se Marko in Ana Pogačnik s skupino odpravila na romanje od piramid na platoju Giza čez Sinaj do Jeruzalema. Na poti so obiskali sveta mesta judov, kristjanov in muslimanov, treh religij, ki izhajajo od Abrahama. Z meditacijo in uglaševanjem na vitalne energije teh svetih mest so razvozlali njihove čustvene in dušne razsežnosti ter vzpostavili spodbude za njihovo zdravljenje in obnovo.

Tako široko srce nam daje vpogled v pravi značaj Svete dežele in njeno vlogo na planetu. Pokrajina Izraela/Palestine nam je v preteklosti posredovala sporočila, ki so se velikokrat izkazala za točko zgodovinskega preobrata. Marko in Ana potrjujeta, da je to sposobnost ohranila.

V drugem delu knjige so sporočila, ki jih je Ana prejela od globokega izvora ljubezni in modrosti, ki nas opogumljajo, naj vztrajamo na poti višje zavesti. Vzporedna raven teh sporočil opisuje proces, ki ga je človeštvo izkusilo v preteklosti in odkriva pomembne trenutke zgodovine, ki so oblikovali našo skupno pot.

Dodatno

Tako široko srce - H koreninam miru v Palestini in Izraelu 4Lastnosti

Teža 0.38 kg
avtor
cas-trajanja
leto-izida 2006
format 15,0 x 21,0 cm
st-strani 240 strani
vezava Mehka vezava
isbn 961605838X
proizvajalec