Zakoni duha

Tokrat vas seznanjamo z novo knjigo kar z izborom citatov, saj menimo, da najbolj nazorno sporočajo o njeni vsebini. Za uvod le toliko: avtor med sprehodom po bližnjem hribovju sreča Modrijanko, ki mu z dvanajstimi zakoni duha nazorno, jasno in logično razkrije preproste, a mogočne življenjske resnice. "S tabo nameravam

Zakoni duha 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 14.50€.Current price is: 13.78€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zakoni duha 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zakoni duha 3

Opis

Tokrat vas seznanjamo z novo knjigo kar z izborom citatov, saj menimo, da najbolj nazorno sporočajo o njeni vsebini. Za uvod le toliko: avtor med sprehodom po bližnjem hribovju sreča Modrijanko, ki mu z dvanajstimi zakoni duha nazorno, jasno in logično razkrije preproste, a mogočne življenjske resnice.
"S tabo nameravam podeliti skrivnosti alkimije."
"Kot je spreminjanje svinca v zlato?"
Nasmehnila se je. "Igračkanje z minerali je le zvijača kemikov. Alkimija, o kateri govorim jaz, lahko osnovnejše prvine tvojega življenja – strahove, zmedo, skrbi in težave, s katerimi se soočaš, spremeni v zlato svobode in jasnosti, vedrine in radosti. Skrivnosti, ki bi jih podelila s teboj, so zakoni duha."

"To se mi včasih zdi težka naloga – odločiti se, kateremu cilju slediti."
"Ne, tega ne boš odkril, če boš čakal na božansko razodetje, mistično vizijo ali na božji glas. Zatorej ne pretehtavaj in ne razmišljaj. Ne dvomi o svoji smeri in ne zanašaj se na druge, da ti bodo povedali, kaj bi moral in česa ne bi smel storiti. Pojdi proti tistemu, kar te privlači, navdušuje ali navdihuje – proti tistemu, kar gani tvoje srce. Vprašaj se, kaj je vredno truda in žrtev, ki so del predanosti katerikoli nalogi."

"Mnogo ljudi bi uživalo v takem razgledu," je dejala. "Morda bi si zaželeli povzpeti se sem gor in morda bi si zaželeli občutiti zadovoljstvo stanja na tej skali.Toda niso prispeli sem gor in ne uživajo v razgledu. Midva uživava v teh stvareh, a ne ker bi bila pametnejša ali močnejša ali si to bolj zasluživa, temveč ker sva se povzpela na goro. Le tisti, ki se povzpnejo, lahko uživajo na vrhu."

Zakon izbire pravi, da odločitev ne sprejemamo z besedami, temveč z dejanji.

Dodatno

Zakoni duha 4Lastnosti

Teža 0.20 kg
avtor
cas-trajanja
leto-izida

2003

format

12,5 x 20,5 cm

st-strani

128 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9616058304

proizvajalec